Moțiunea simplă pe tema Transelectrica a fost RESPINSĂ

| 03 iun, 15:47

Liberalii au pierdut miercuri inca o batalie in Camera Deputatilor. Majoritatea a respins cu 191 voturi impotriva, 107 pentru, 16 abtineri motiunea simpla a PNL pe problemele de la Transelectrica.

In motine era reclamat faptul ca aceasta companie cu capital majoritar de stat a acordat preferential contracte clientelei PSD, in special lui Sebastian Ghita care plateste 2.500 de euro pe luna, pe un contract de 2,5 milioane de euro.

Moțiunea simplă "PSD curentează banul public - bonusuri uriașe, contracte cu dedicație și secrete de stat la Transelectrica", inițiată de PNL, a fost supusă la vot, astăzi, în plenul Camerei Deputaților.

Ministrul Economiei, Mihai Tudose, a declarat, la dezbaterea de marţi a moțiunii, că Transelectrica este o companie cu adevărat importantă, cu management performant, așa cum apreciază și reprezentanții instituțiilor financiare internaționale.

"Mi-e foarte greu să înțeleg care este subiectul moțiunii. Partenerii noștri externi, creditorii noștri văd în Transelectrica o companie performanță. Această moțiune este doar o sinteză de metaforă. Eu nu confund semnatarii moțiunii cu cei care au scris-o. Această moțiune este generatoare de titluri de presă. Moțiunea are cifre false, lipsă de consistență. Să spui că transportatorul național de energie a abdicat de la misiunea să este o denigrare", a afirmat Mihai Tudose.

Citeşte şi: Preşedintele Comisiei juridice a Senatului, despre votul în cazul Dan Șova: Vom contesta la CCR

Tag-uri: PNL, psd, Transelectrica
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ