Rodin Traicu, PSD: România va deveni un hub energetic

| 02 iun, 19:23

Deputatul social-democrat Rodin Traicu a susţinut marţi că România va deveni un hub energetic, aşa cum devine o putere regională din ce în ce mai importantă din punct de vedere economic, el adăugând că sarcina parlamentarilor este să adopte legi bune, care să fie în concordanţă cu directivele Uniunii Europene, transmite Agerpres.

"Este un lucru cert: România va deveni un hub energetic aşa cum devine o putere regională din ce în ce mai importantă din punct de vedere economic şi aceasta nu este afirmaţia mea, ci am citit-o plin de mândrie ca analiză economică făcută la nivel regional în Europa. Sarcina noastră a tuturor este să dăm legi bune, care să fie în concordanţă cu directivele UE şi Guvernul să poată să le pună în practică", a declarat Rodin Traicu la dezbaterea moţiunii simple privind Transelectrica.

El a arătat că, după ce este distrusă o companie, este foarte greu să o aduci pe linia de plutire.

"După ce distrugi o companie, când mă refer la distrus mă refer la managementul companiei respective (...), este foarte greu să o aduci pe linia de plutire. Îi dau dreptate dlui ministru când spune că încă munceşte la a curăţa compania Transelectrica (...) de oamenii incompetenţi care au fost lăsaţi în sistem în timp şi de rezistenţa pe care aceştia o au la fiecare schimbare în bine", a explicat Traicu.

Moţiunea simplă "PSD curentează banul public - bonusuri uriaşe, contracte cu dedicaţie şi secrete de stat la Transelectrica" iniţiată de deputaţii PNL este dezbătută marţi în plenul Camerei Deputaţilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ