ADRIANA SĂFTOIU: Aşa a promovat-o TRAIAN BĂSESCU pe ELENA UDREA

| 31 mai, 11:31

Invitata la “Dupa 20 de ani” de la PRO TV, Adriana Saftoiu, fost consilier prezidential si pentru mult timp unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai lui Traian Basescu a vorbit despre modul controversat in care acesta a promovat-o pe Elena Udrea.

„Elena Udrea a fost alegerea presedintelui”, spune Adriana Saftoiu, si o surpriza totala pentru ceilalti consilieri ai sefului statului. Autoarea „Cronica de Cotroceni” spune ca in acel moment, Udrea avea o mare problema pe partea de imagine, din cauza sotului ei, pe care in trecut Basescu il atacase in repetate randuri.

„Presedintele Romaniei din 2005, care a fost unul dintre cei mai puternici opozanti ai PSD in 2000-2004, a avut nenumarate conferinte de presa unde vorbea despre mafia lui Adrian Nastase – erau Bittner, Petrache si Cocos si era intotdeauna un al patrulea, Gabriel Oprea. Din dscursurile noastre din 2002-2003 numele acestea erau nelipsite. Sigur ca domnul Cocos dispare din discurs usor-usor la inceputul lui 2004. Intre timp, doamna Udrea devine consilier PNL la Primaria Capitalei. Dar memoria presei e selectiva, alege exact ce ii trebuie cand ii trebuie. Eram sigur ca atunci cand o vom anunta pe Elena Udrea va aparea aceasta discutie privind faptul ca e sotia domnului Cocos, asa s-a si intamplat dar a fost asumat de catre presedinte”, spune Adriana Saftoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ