Cuvinte grele pentru Adriana Săftoiu de la un fost coleg de Cotroceni: "E de un penibil definitiv cuconița asta obraznică"

| 16 iun, 13:04

Fostul ministru şi consilier al preşedintelui Traian Băsescu, Teodor Baconschi, a reacţionat dur după ce Adriana Săftoiu a sugerat în cartea sa că acesta s-a autopropus la Cotroceni.

O recenzie sumară a cărţii Adrianei Săftoiu, publicată pe un blog,  arată că Teodor Baconschi s-ar fi autopropus la Cotroceni, după ce „rămăsese fără post în organigrama puterii".

Replica lui Teodor Baconschi pentru Adriana Săftoiu a fost foarte dură:  "Nu înțeleg ce înseamnă că m-am ”autopropus”... Oricum, sugestia e că nu aș fi meritat acel post ! Spre deosebire de Claudiu, ca să zic așa ! E de un penibil definitiv cuconița asta obraznică".

Citeşte şi: Dezvăluiri BOMBĂ ale Adrianei Săftoiu! Traian Băsescu somat de RUŞI să o elimine pe Elena Udrea

Adriana Săftoiu a ţinut să-i sublinieze că ştie mai multe detalii despre cererea lui Baconschi de a ajunge la Cotroceni.

"Dl Teodor Baconschi, sunt multe amanunte despre cererea dvs de a fi primit la Cotroceni (eu am fost sensibilizata de Anca Ilinoiu, daca cumva memoria va permite sa va aduceti aminte) pe care le-am lasat deoparte, in carte, din decenta, dar renuntati sa va prezentati altfel decat sunteti", a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ