Dezvăluiri BOMBĂ ale Adrianei Săftoiu! Traian Băsescu somat de RUŞI să o elimine pe Elena Udrea

| 28 mai, 20:02

Elena Udrea, alături de Traian Băsescu, par a fi personajele principale în carea Adrianei Săftoiu. Un pasaj important din cartea fostei purtătoare de cuvânt a Administrației Prezidențiale face referire la momentul în care Udrea și-a dat demisia din funcția de consilier al lui Traian Băsescu.

"Mi-e greu sa descifrez misterul. De ce mi-a cerut sa ii comunic eu demisia? De ce, apoi, comportamentul stupid in relatia cu cei din jur? M.R.U. imi povesteste, printre vorbe ametitoare, ca inainte cu ceva luni - o perioada de vreo doua saptamani, constataseram noi, cei din Palat, accesul doamnei nu mai era atat de direct si prelungit in cabinetul Presedintelui - aflase ceva foarte tulbure.

Citeşte şi:  Adriana Săftoiu: UDREA m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului

O chestie cu Moscova, cu o notificare din partea rusa, ceva ciudat... Nu stiu cat de adevarata e povestea. Acum tind sa cred ca demisia ei era necesara ca sa o indeparteze de acele documente secrete, la care avea acces liber si necontrolat. Acum, in afara regulilor institutionale, ea primeste informatiile pe care el le controleaza. Si isi aduce contributia cum stie mai bine.", scrie Adriana Săftoiu în carte, conform stiripesurse.

Citeşte şi:  "Stilul otrăvitor" al Adrianei Săftoiu face victime: "Nu o credeam ATÂT de JEGOASĂ"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

11 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 iun, 23:38
PETRE
gonirea din Raiul Cotrocenilor
Mult stimata,doamna "Asa,si?" :
Cand te-ai simtit impinsa(spe afara)
Erai calare(pe situatie)sau intinsa ?
Expressis verbis ?
31 mai, 22:29
MARIA
Furtuna gandirii pozitive
PUNCTUL DE PLECARE AL ORICAREI REUSITE ESTE DORINTA. Asta scrie celebrul Napoleon Hill, in cartea"De la idee la bani" . Cautam urgent, colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul"PROIECT" la adresa: [email protected]
30 mai, 10:54
Emil
OFERTA DE LUCRU
OFERTA ATRACTIVA !
CAUTAM colaboratori pentru publicare anunturi. Instruire gratuita.
sellectAM dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. PLATA castigurilor este garantata prin contract legal.
SE LUCREAZA in timpul liber.
CEREM seriozitate si dorinta de a invata ceva nou si de viitor.
DETALII dupa ce trimiteti textul ”INFO” la adresa de email: [email protected]

Vand 3000 m.p.intravilan pe soseaua Ograzi-Monteoru(statiune balneara in jud.Buzau),12euro/m.p.negociabil,pretabil pensiune,vila,casa,magazin etc si
Vand 4300 m.p. la Buzau-Verguleasa,4 euro/m.p.negociabil.tel.0721274304
29 mai, 21:10
stefan
Va puteti depasi frica de esec, mergand cu incredere actionand ca si cum ar fi imposibil sa esuati. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract cu comision, Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul ''PROIECT'' la adresa de email: [email protected]
29 mai, 13:06
luiza popa
"nu stiu cat de adevarata e povestea..."
nu stie,dar isi da cu parerea
despre Imre,nimic,nimic
aici sigur ar putea fi concreta...
02 iun, 23:46
PETRE
Pt.Luiza
Tot ce apartine unei femei e numai si numai al ei !
Dixit !
03 iun, 00:14
PETRE
Luiza
De ce esti indiscreta ?
" E si ea ca o jucarie mica
Daca umbli mult la ea,se strica"(parodie a la Pastorel)
Dixit !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ