EXCLUSIV: ELENA UDREA rupe TĂCEREA după interviul Alinei Bica! PRIMA reacţie

| 28 mai, 20:38

Alina Bica a făcut mai multe dezvăluiri privind relaţia cu Elena Udrea, într-un interviu incendiar acordat România TV. În urma declaraţiilor făcute de fosta şefă DIICOT, prietena mult mai celebră a acesteia, Elena Udrea, a făcut primele comentarii, în exclusivitate, pentru OBIECTIV.INFO.

Alina Bica a vorbit despre prietenia cu Elena Udrea, despre care a mărturisit că a cunoscut-o cu "o altă faţetă decât o ştie restul lumii".

Mai mult de atât, fosta şefă DIICOT a spus că nu neagă deloc prietenia cu blonda de la Cotroceni.

Citeşte şi: ALINA BICA: În timpul petrecut în arest mă simţeam ca la circ

"Ne ştiam din Guvern. Am devenit prietene cu vreo trei luni înainte ca domnia sa să nu mai fie ministru, când am cunoscut-o pe mama Elenei. După ce nu a mai fost ministru, iar eu am ajuns cine am ajuns, mie mi s-a părut ca fiind o lipsă crasă de caracter să neg prietenia cu o persoană care a ales să fie prietenă cu mine când era foarte puternică în ţara asta. Eu când am fost propusă pentru funcţia de şef al DIICOT, am adus la cunoştinţă tuturor factorilor de decizie din această ţara relaţia de prietenie cu Elena Udrea", a mărturisit Alina Bica, în interviul acordat România TV.

Citeşte şi: Alina Bica, dezvăluiri despre relaţia cu Elena Udrea. Ce a spus fosta şefă DIICOT despre faimosul filaj de la Paris

Acum, a venit rândul Elenei Udrea să vorbească despre Alina Bica, prietena sa alături de care a fost la Paris. Contactată de jurnaliştii OBIECTIV.INFO, fosta şefă PMP, aflată în arest la domiciliu, a mărturisit că:

"Nu am reuşit să văd interviul Alinei Bica. Nu am deschis televizorul de trei săptămâni", a spus Elena Udrea.

Întrebată cum comentează declaraţia Alinei Bica, care a spus că prietenia cu Udrea "nici nu i-a folosit, nici nu i-a dăunat", fosta şefă PMP a preferat să nu comenteze această afirmaţie.

Elena Udrea a fost plasată în arest la domiciliu după ce a fost trimisă în judecată în dosarul "Gala Bute". Udrea este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi tentativă de folosire de documente inexacte pentru obţinerea de fonduri UE.

Citeşte şi: RomâniaTV: Alina Bica, despre arest: A trebuit să îmi spun de 300 de ori pe zi că sunt Alina Bica

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

20 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 iun, 08:10
oamenicasobolani.wordpress.com
Elena udrea cu cercei din Dubai, unde... Neaparat trebuie sa arati ce ai
Apropo... Kitsch
Ca prea-mi sare-n ochi si nu doar pe aici...
Si politica o las acum deoparte ca este mai degraba cazanul cu excremente in care este inca botezata Tara de toti " vreau sa arat ca sant ceva,
chiar daca a bou si vaca m-a crescut mama"...
7 ani de acasa ne pun PECETEA!
*
... Decand ati sugativat ce are in gunoaie vestul
Cand v-ati zis pana atunci ca NIMENI nu mai e ca estul
Pana la bluza de-abureala pentru rasa indigena
CLOPOTE nu se mai poarta si daca DA, numai pe scena!
... Continut ati uitat pune demult
In BOSTANI... Pusculite pentru bani!
... Romanii si mai tigani...
Romanie, ce mai FANI...
Ca n-ai munti si nu ai umeri
BOLOVANII sa ti-i numeri!
31 mai, 22:15
stefan
Va puteti depasi frica de esec, mergand cu incredere actionand ca si cum ar fi imposibil sa esuati. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract cu comision, Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul ''PROIECT'' la adresa de email: [email protected]
31 mai, 12:06
balan
Elena udrea este produsul mizeriei politice a ultimilor 25 de ani !!Numai ea stie cum a ajuns in politica si barbatii prin patul carora a trecut,testele de "anduranta".Elena se in dentifica cu aceasta mizerie politica,este trup si suflet cu toata aceasta mizerie si nu cred ca este fecioara care se da!!!Reactiile lui Basescu sunt specifice ale unui amant disperat sa isi salveze mizeria de sub pres si tainele.Udrea nu a fost proasta si sunt sigur ca-l santajeaza.Amandoi merita sa ajunga la parnaie,cel putin vreo 10 ani.
31 mai, 21:14
peter
gelosule !
si tu gelos ca nu ai ajuns in patul ei , bai ... dar acri mai sint strugurii !!!
01 iun, 23:11
Mircea
Mitocania la ea acasa
Balan , tu esti produsul haznalei3 si al mizeriei din mahalalele unde mitocanii beau bere si scuipa seminte. Faci umbra pamantului degeaba.
30 mai, 19:52
mihail30
Un proiect magnific !
Îndoielile, temerile, pesimismul şi gândurile negative otrăvesc sursa vieţii. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
30 mai, 19:13
Calin
Oferta job
Niciodată nu au existat mai multe ocazii de a vă transforma visele în realitate decât există astăzi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ