Alina Bica face DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Ce spune despre denunțuri

| 29 mai, 08:26

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a acordat un interviu în exclusivitate, pentru România TV, în care a vorbit despre perioada petrecută în spatele gratiilor și dacă a făcut vreun denunț împotriva cuiva.

Întrebată dacă a făcut ceva la comandă, fosta șefă DIICOT a negat acest lucru. "Nu! O spun cu mâna pe Biblie! Eu nu mint! Eu dacă am facut un lucru imoral, mi-l asum. Eu îmi asum și lucrurile imorale pe care le-am făcut. Cred că toți le facem în viață. De la faptul că ai mințit soțul sau pe mama acasă. Eu nu sunt un om mincinos", a declarat Alina Bica.

Cu teama evidentă că s-ar putea întoarce după gratii, fosta şefă DIICOT merge pe sârmă şi abordează extrem de prudent fenomenul denunţurilor în masă. Dar, deşi găseşte utilă instituţia denunţurilor, susţine cu tărie că nu a apelat la ea.

Citește și:  Alina Bica, dezvăluiri despre relaţia cu Elena Udrea. Ce a spus fosta şefă DIICOT despre faimosul filaj de la Paris

"Vreau să vă spun un lucru, din punct de vedere legal nu există nicio reglementare nouă care să vizeze procedura denunţurilor. Nu ştiu de unde au apărut denunţătorii şi nici nu doresc să comentez aceste aspecte. Este libertatea fiecărui magistrat cum îşi investighează cauza.

Din punctul meu de vedere, libertatea este o chestiune, un cuvânt plin de semnificaţii. Nu contează dacă lanţul pe care îl ai la gleznă este de un metru sau de 10.000 de kilometri, pentru că atât cât ai lanţul, nu poţi fi liber, nu poţi fi liber moderat sau liber absolut. Eu sunt un om liber. În momentul în care am ceva de spus, spun, dacă nu am vrut să o fac, nu am făcut", a precizat Alina Bica.

Aceasta a explicat şi de ce a ales să nu facă niciun denunţ. "Eu nu am denunţat pe nimeni din două raţiuni: Nu am ce să denunţ, pentru că modul cum mi-am desfăşurat viaţa nu mi-a permis să iau la cunoştinţă şi să ţin pentru mine săvârşirea de fapte. Dacă am cunoscut un lucru, am pus pe hârtie şi am rugat pe cineva să investigheze. Doi la mână, imi asum lucrurile. Pe mine m-a educat tata într-un fel şi eu respect modul cu m-a educat tata", a explicat fostă şefă antimafia.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Tag-uri: alina bica, DIICOT
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ