A rămas FĂRĂ GRAI! Săftoiu, martoră la o scenă FABULOASĂ cu Silvio Berlusconi şi Elena Udrea

| 26 mai, 09:27

Fosta consilieră a lui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu, relatează în cartea sa, "Cronică de Cotroceni", un dialog "deconcertant" între șeful statului și premierul italian Silvio Berlusconi, despre Elena Udrea, prezentă la o întâlnire la Roma.

Episodul îl are în prim plan pe Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei și a avut loc în timpul vizitei la Roma din 2005 a lui Traian Băsescu.

"Se vorbea despre relaţiile bilaterale, despre susţinerea Italiei pentru integrarea României în U.E. Brusc, Berlusconi şi­-a mutat privirea spre Elena Udrea, care se afla în diagonală cu premierul Italiei. „De ce sunteţi aşa de îngândurată? Trupul dumneavoastră spune altceva decât chipul dumneavoastră.“ Pur şi simplu, am rămas fără grai", relatează Săftoiu, care spune că Băsescu a intervenit ulterior.

""Vă place? O mai aduc“. Şi au râs împreună. Andrei Pleşu era cel mai consternat dintre noi", povestește Săftoiu. "Finalul s-­a dovedit apoteotic. Am terminat întâlnirea şi ne-­am ridicat pentru plecare. Berlusconi a privit-­o pe Elena : „Aş vrea să mai rămâneţi puţin, să schimbăm câteva cuvinte doar noi doi“. Fabulos!", relatează fosta consilieră prezidențială.

Băsescu a atacat-o dur pe Adriana Săftoiu, într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi: "Stilul otrăvitor" al Adrianei Săftoiu face victime: "Nu o credeam ATÂT de JEGOASĂ"

"Faptul ca unui consilier i s-a făcut onoarea de a fi inclus în delegația oficială a Președintelui României care a participat la discuțiile cu premierul Italiei nu-i permite consilierului să dezvăluie nici conținutul discuțiilor şi, cu atit mai mult, nu-i permite să fabuleze pe marginea acestora. Fac precizarea că discuțiile cu premierul Berlusconi de la Roma au fost, cel mai probabil, înregistrate de Guvernul Italian. Gestul consilierului este fără precedent în diplomaţia europeană. Sunt convins că multe cancelarii îşi controlează astăzi structura delegaţiilor cu care m-am dus la întâlniri oficiale, în perioada 2005 – 2007, şi toate speră că numele Saftoiu nu a figurat în delegaţia mea", a spus Băsescu.

Elena Udrea a reacţionat pe Facebook la fragmentele publicate de Săftoiu despre ea. ''Este regretabil că o persoană cu certe calităţi, care ar putea câştiga şi din altceva decât din bârfe şi mizerii, se coboară să vândă poveşti de budoar inventate din invidie şi frustrare,'' scrie Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea, replică NIMICITOARE după dezvăluirile Adrianei Săftoiu

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 iun, 07:25
Roderik
expert
Indiferent ce se spune despre Berlusconi un lucru este cert: se pricepea la femei, le simtea privirea nesatioasa dupa putere si publicitate!
Daca Berlusconi ar fi avut cu vreo 30 de ani mai putin dosarele cu Elena erau la italieni , nu la DNA !!!
26 mai, 17:50
gamma
Cartea tărgului de animale politice
Am un singur dubiu: în ce fel ar fi scris o eventuală carte Eena Udrea dacă era în / pe locul Adrianei Săftoiu ...? Depre care se spune că , chiar, a fost ? Mda, Războiul curtezanelor de Cotroceni. Cu intrigi de trei coceni...
26 mai, 17:28
Ana
Job
Succesul vine prin aplicarea puterii, iar puterea e obținută prin cooperarea cu alte persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ