Mohamad Yassin rămâne în arest

| 25 mai, 16:31

Mohamad Yassin, omul pe care Traian Băsescu l-a desemnat personal în 2005 să negocieze eliberarea jurnaliştilor răpiţi în Irak, rămâne în arest.

Yassin a fost arestat preventiv pentru trafic de influenţă, după ce Omar Hayssam l-a denunţat că i-ar fi cerut o şpagă de două milioane de euro in schimbul promisiunii de eliberare.

Yassin Mohamad este şi cel care a preluat o mare parte din averea lui Omar Hayssam după ce acesta a fost acuzat de terorism. 

Mohamad Yassin este un apropiat al lui Traian Băsescu şi a fost implicat în negocierile pentru eliberarea jurnaliştilor români.

Citeşte şi: "Stilul otrăvitor" al Adrianei Săftoiu face victime: "Nu o credeam ATÂT de JEGOASĂ"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 22:50
ileana
Ai un calculator si o retea de internet...? Eu, am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina expansiune,nu este un job,ci o afacere,care imi ofera multe oportunitati,mult timp liber,bucuria de a lucra de acasa,in fața calculatorului. Proiectul este la stadiul national,iar in scurt timp,vom ataca piata online mondiala ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie de colegi ambitiosi,cu vise si dorința de independența financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in aceasta activitate profesionala. Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time sau full-time,alegerea e a ta. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Pentru cei interesati text,, info’’: [email protected] Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail ! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.
Oferim si solicitam seriozitate!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ