Traian Băsescu îi răspunde Adrianei Săftoiu: M-am oprit cu încrederea în 2007

| 25 mai, 08:28

Traian Băsescu susţine că fostul său consilier, Adriana Săftoiu, foloseşte informaţii legate de relaţia profesională care i-a legat fie pentru a obţine foloase financiare, fie pentru a reintra în atenţia publică.

Fostul preşedinte spune că a încetat să mai aibă încredere în Adriana Săftoiu încă din 2007 şi a dat de înţeles că serviciile secrete monitorizau activitatea foştilor săi consilieri.

Întrebat ce părere are despre cartea fostului său consilier prezidenţial, Băsescu a spus că sunt mulţi oameni amărâţi în ziua de azi.

"N-am citit cartea doamnei Săftoiu, dar aş trage o concluzie: mulţi oameni amărâţi în ziua de azi", a spus Traian Băsescu, duminică seara, la B1 TV.
Întrebat la ce se referă mai exact, fostul şef de stat a continuat: "E o perioadă în care nu mai ai multe surse de venit şi atunci îţi încalci onestitatea într-un om care a avut încredere în tine. Slavă Domnului că m-am oprit cu încrederea în 2007".
Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale în mandatul lui Traian Băsescu, şi-a lansat duminică volumul intitulat "Cronică de Cotroceni", carte în care vorbeşte în termeni duri despre fostul preşedinte.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ