Traian Băsescu, reacţie EXTREM DE DURĂ. O desfiinţează pe Adriana Săftoiu

| 25 mai, 16:49

Traian Băsescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Adriana Săftoiu, printr-un mesaj pe Facebook.  Fostul preşedinte a ieşit la atac şi o desfiinţează pe fosta sa purtătoare de cuvânt, care l-a acuzat, printre altele că acesta s-a interesat de dosarul său medical.

"1. Niciodată nu am cerut niciunui consilier dosarul medical. Poate fi întrebat oricare dintre foştii consilieri.

2. Povestea decretelor pentru numirea unor militari în funcţia de directori ai serviciilor de informaţii:

Directorii SRI şi SIE nu se numesc de către Preşedintele României prin decret, deci nu aveam cum să semnez decrete şi să dispun trimiterea lor la Monitorul Oficial pentru numirea domnilor Coldea la SRI şi Predoiu la SIE. Numirea celor doi directori se face prin hotărîre a Parlamentului, în şedinţă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului (vezi art. 65 alin. 2 litera h din Contituţia României).

Citeşte şi: Elena Udrea, replică NIMICITOARE după dezvăluirile Adrianei Săftoiu

3. Faptul ca unui consilier i s-a făcut onoarea de a fi inclus în delegația oficială a Președintelui României care a participat la discuțiile cu premierul Italiei nu-i permite consilierului să dezvăluie nici conținutul discuțiilor şi, cu atit mai mult, nu-i permite să fabuleze pe marginea acestora. Fac precizarea că discuțiile cu premierul Berlusconi de la Roma au fost, cel mai probabil, înregistrate de Guvernul Italian. Gestul consilierului este fără precedent în diplomaţia europeană. Sunt convins că multe cancelarii îşi controlează astăzi structura delegaţiilor cu care m-am dus la întâlniri oficiale, în perioada 2005 – 2007, şi toate speră că numele Saftoiu nu a figurat în delegaţia mea.

4. Procedura standard de intrare în biroul Preşedintelui României pentru consilierii președintelui României:

a. Din birou, telefonic, consilierii anunţau în secretariat solicitarea de a intra la Preşedinte.

b. Directorul de cabinet îl informa pe Preşedinte, iar acesta accepta sau nu primirea.

c. Directorul de cabinet comunica consilierului acceptul sau refuzul Preşedintelui.

d. Dacă răspunul era pozitiv, consilierul se deplasa către secretariat imediat sau la ora fixată de Preşedinte.

e. La sosirea în secretariat a consilierului, directorul de cabinet îl informa pe Preşedinte care dădea acceptul ca, în biroul său, să intre consilierul sau cerea ca acesta să mai aştepte.

f. Nu exista posibilitatea intrării neanunţate, intempestive în biroul Preşedintelui, acest lucru fiind garantat şi prin prezenţa unui ofiţer SPP înarmat, la uşa biroului Preşedintelui.

Prin procedură, se garantează că Preşedintele nu poate fi surprins nici măcar de propriii consilieri în ipostaze neconvenabile (ex: discuţii telefonice cu demnitari români sau străini, luând masa, schimbîndu-şi cămaşa, uitîndu-se la televizor pe CNN, fără sacou sau fără cravată, cu pantofii scoşi din picioare, avînd un musafir aşezat într-o ipostază neprotocolară etc. etc.) Fac precizarea că niciodată niciunui consilier nu i-a fost permisă încălcarea procedurii de acces în biroul Preşedintelui României. Şi atunci cum putea fi surprinsă Elena Udrea în posturi neprotocolare?

Elena Udrea este si a fost de o loialitate si decenta exemplare fata de mine si familia mea.

Orice fost consilier al Preşedintelui României din perioada 21 dec. 2004 – 21 dec. 2014 poate confirma că nu avea acces în biroul Preşedintelui decît prin această procedură.

Am subliniat doar citeva aspecte uşor verificabile pentru a constata distanţa de la realitate la fantezie", a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mai, 17:49
LENIN SI STALIN
TOVARISCI BASINESCU,ESTI O CURVA.
dupa ce regulezi toate fomeile de la palat,chiar si catele,pisici,muste,gandaci,acum te faci da cacat pana la ochiul belit, de unghiile futadoarelor tale.din surse sigure,
scurse din dejectiile limbii tale de sarpe,am aflat ca ai;3 baieti si 2 fete;5 catele 3 pisoi
100 demuste si 666 de gandaci,sa te roada de tot.tovarase securist,cu smoala pe umar,sa numai vi la noi,la mauzoleu,ce te scuipam intre ochii tai beliti cu sange de
scoafe,in gestatie.esti un mare natarau blsevic,un gunoi de comunist si un cacat de
barbat,cunoscut de KGB,ca homoxeual de pe barcile oceanului cu scuipaturi ale popo
rului roman,caruia,tarul nostru NICOLAIE,i-a eliberat de turci,nu hotii de nemti,cacarol
felinar-ferlinad,sau strambul bulangiu cacarol de festilesti.armata rusa te va omori
si cu flegmele eroilor de la stalingrad.BA,STRAMBULE,CRACANATULE,BASINICA,
HAI SICTIR,SA MORI MAINE.HUO,GOLANULE PISICIOS PE IZMENE
26 mai, 16:34
Dracula®
Lui dan...
Voiculescule, iar nu ti-ai luat pastilele ???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ