Lansarea cărții Adrianei Săftoiu A ÎNGROPAT mediatic cartea președintelui Iohannis

| 26 mai, 11:41

Două lansări de carte extrem de importante în viața politică – al doilea volum al președintelui Iohannis, "Primul pas" și cartea vicepreședintelui PNL Adriana Săftoiu, "Cronică la Cotroceni" au fost în atenția presei din România.

Citeşte şi: "Stilul otrăvitor" al Adrianei Săftoiu face victime: "Nu o credeam ATÂT de JEGOASĂ"

Jurnalistul Ion Cristoiu, într-un articol pe blogul personal, susține că prin lansarea cărții sale, Adriana Săftoiu l-a îngropat mediatic pe șeful statului, cartea acestuia fiind pe planul doi, potrivit B1 Tv.

"Sîmbătă, 23 mai 2015, tot la Bookfest, vicepreședinta cu Comunicarea a Partidului Meu, altfel spus, a PNL, Adrian Săftoiu, a lansat cartea Cronică de Cotroceni, capodoperă a privirii politicii la nivel înalt prin gaura cheii, cu bale la gură de curiozitate și excitație în vecinătatea masturbării.

Presa de toate culorile și de toate pretențiile- inclusiv cea care-și spun quality- s-a năpustit asupra cărții semnate de Adriana Săftoiu. Cartea Primul pas a lui Klaus Iohannis a fost uitată. Și uitată va rămîne, deoarece în cazul unei cărți care nu e Procesul lui Kafka, interesul public se manifestă doar în primele zile de la apariție. După aia La topit! scrie pe ea. Și astfel Klaus Iohannis a avut Ghinion", scrie jurnalistul.

Cristoiu mai notează că președintele Iohannis a ales o altfel de implicare în "politica dâmbovițeană", aceea de comunica opinii despre personaje, partide și întâmplări politice prin intermediul unei cărți.

„Klaus Iohannis a fost îngropat mediatic de un vicepreședinte al PNL, al Partidului Meu, pe care și-l dorește adus la Guvernare. Ca să vezi de unde vine Ghinionul!", susține jurnalistul pe blogul său.

Citeşte şi: Generaţia Facebook s-a lecuit de Klaus Iohannis: "Primul pas spre O MARE DEZAMĂGIRE"

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 22:52
ileana
Ai un calculator si o retea de internet...? Eu, am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina expansiune,nu este un job,ci o afacere,care imi ofera multe oportunitati,mult timp liber,bucuria de a lucra de acasa,in fața calculatorului. Proiectul este la stadiul national,iar in scurt timp,vom ataca piata online mondiala ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie de colegi ambitiosi,cu vise si dorința de independența financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in aceasta activitate profesionala. Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time sau full-time,alegerea e a ta. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Pentru cei interesati text,, info’’: [email protected] Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail ! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.
Oferim si solicitam seriozitate!
26 mai, 14:57
MARIA
FURTUNA GANDIRII POZITIVE
LIPSURILE NU APAR DECAT ATUNCI CANMD NU ESTI CONSTIENT DE ABUNDENTA DIN JUR. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea"Te ai nascut bogat" Cautam urgent, colaboratori part time care vor sa catige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul"PROIECT" la adresa; [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ