Generaţia Facebook s-a lecuit de Klaus Iohannis: "Primul pas spre O MARE DEZAMĂGIRE"

| 25 mai, 15:31

Președintele Klaus Iohannis și-a lansat, sâmbătă, volumul "Primul pas", la standul editurii Curtea Veche Publishing din cadrul Salonului Internațional de Carte "Bookfest". La eveniment, care a inclus și o sesiune de autografe pentru numerosul public prezent, șeful statului a fost însoțit de Carmen Iohannis, soția sa. Cartea reprezintă continuarea volumului "Pas cu pas", bestsellerul absolut al anului 2014, care s-a vândut în 130.000 de exemplare.

"Nu este o carte oarecare, ci este o istorie despre cum ne-am luat țara înapoi", a scris Klaus Iohannis, vineri, pe Facebook, cu o zi înaintea lansării de la târgul de carte. Susţinătorii lui, însă, nu au avut aceeaşi părere. Preşedintele a fost efectiv desfiinţat pe pagina de socializare, cei care l-au votat s-au arătat extrem de dezamăgiţi de atitudinea sa în calitate de şef al statului, la 7 luni de când a devenit preşedintele României.

Mesaje precum "Primul pas spre o mare dezamăgire" sau "Ati devenit atit de arogant in nici 6 luni, cum nu a fost nici Nastase in cei 4 ani!" au împânzit pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis. "Generaţia Facebook" care i-a oferit, până nu demult, încredere, îl îndeamnă să îşi ia rolul de preşedinte al ţării în serios şi să nu mai piardă vremea scriind cărţi.

Citeşte şi: Gafă COLOSALĂ la Cotroceni! Klaus Iohannis L-A DECORAT deşi este urmărit penal pentru luare de mită

Iată câteva din comentariile de pe contul de Facebook al preşedintelui:

Rada Rogojan d-le Presedinte, faceti-va treaba pentru care v-au votat romanii, lasati literatura, ca n-aveti talent ! Ati devenit atit de arogant in nici 6 luni, cum nu a fost nici Nastase in cei 4 ani ! daca nu sinteti in stare sa fiti presedinte, plecati, dar nu ...Vezi mai mult

HonDaniel Schneider Să vedem faptele! Primul pas a fost a fost făcut de noi pe 16 noiembrie! Acolo am semnat grantul! Dar primele reacții nu par a fi cele mai potrivite așa că, ar fi cazul să arătați cârcotașilor oarecare fapte! Sunt de acord și îmi place tăcerea și lipsa scandalurilor și a teatrului ieftin, dar când faptele lipsesc, tăcerea devine nepotrivită! Încă nu ne-am pierdut încrederea ....

Generatia „Feisbuc” & Diaspora romaneasca Ne bucuram pentru aceasta carte, in care se descrie campania jegoasa a PSD. Asteptam o carte in care sa scrieti reusitele dvs reale, ca Presedinte, altfel am stat degeaba ore in sir sa va votam! Daca nu, va dau o sugestie pentru urmatoarea carte: un pas inainte si doi inapoi! Mult succes!

Marian Gabriel Primul pas, spre ...NICĂIERI ! PS: Mă bucur că n-am votat nici capra,nici varza emoticon wink Și mai vreți și vot obligatoriu ?! _|_ Sunteți toți niște politruci, în frunte cu Mutulică, scriitorul ! Vi se "rupe" vouă de România, șacalilor emoticon smile Nu știți decât să vă miruiți și să scrieți basme...RUȘINE !

Laura Puescu deci degeaba i-am luat cadou mamei "Pas cu pas"? acum trebuie sa-i cumpar si "Primul pas"? domnule Iohannis, cate volume sunt in total?

Eusebiu Balan Așteptam si fapte, domnule Președinte! Facebook si cărți, treacă meargă, știm ca durează insa garanția pe care noi toți v-am dat-o, responsabilitatea pe care v-ați asumat-o implica multe lupte si realizări! Puneți țara la treaba si scăpați-o de netrebnici, cu ajutorul nostru! Nu se știe câta răbdare mai au Românii!

Andrei Baluta Fă dracu ceva pt tara asta!!! Degeaba scrii carti cand romanii mor de foame!!!

Mihai Bugnar Apucate de treaba Am stat o zi in picioare sa te votez Iar tu scrii cărti

Elena Nusa Cucos ADUCETI SI IN DIASPORA ...poate cumparam si romanii plecati din cauza saraciei cite un pas din cartea aia.... VREM DREPTATE SI FAPTE.... NU CARTI.... Vreti sa ne intoarcem in Romania ce sa facem, sa va cumparam cartile???????... Romanii vor salarii decente si locuri de munca.... Romanii nu maninca carti domnule presedinte.....

Janxy Jax Domnule președinte, cred ca ar fi mai important sa nu ne înșelați dorințele. Până acum nu ați prea demonstrat aproape nimik. V-am votat pt că am crezut în schimbare. deocamdată România lucrului bine făcut nu se vede. Te rog frumos ca și simplu cetățean sa nu îmi dai motive sa te urăsc. Mulțumesc.

Rodica Vinca Cum e posibil sa nu cercetati cv-ul unei persoane care o promovati , legaturile cuu oamenii corupti , ba Dv mai si ascultati de propunerea unuia ca Dragnea ..Ce sa mai credem ... Si ati fost asa o Mare Speranta,am crezut in integritatea Dv in tacerea...

Gelu Paun al doilea pas f. urgent ....dizolvarea parlamentului fara drept de vechime in munca pe acesti ani ...in actuala legislatura...si alegeri anticipate ffff urgent

Vasile Dragomir D-le Preşedimte după Primul pas să urmeze Prima mişcare. Fapte.

Ovidiu Floca Esti mincinos si gata

Mihaela Oana Stefanescu Nu te-am votat,nu am increder-n tine, nu-ti cumpar cartile,deci-GHINION!

Mihai Barbu Un papagal. Cel mai bleg presedinte.

Cristian Hirdau Eu nu mai inteleg nimic, Inteleg ca in carte sunt expuse 'laturile' si mizeriile aruncate de PSD.Si ma intreb...De ce le aprobati legile sucite si propunerile de oameni total nepotriviti?

Alina Caldararu Bai, nea Iohannis, ai reusit in atat de putin timp sa imi devii antipatic. Ai batut recordul lui Basescu in 2005. Esti zero barat pe toate liniile. Pe politica externa faci figuratie, nu intelegi cum stau treburile. Pe politica interna, ce sa mai zic?

Ovidiu Floca Neamtu asa am strigat tot poporul român si uite ce face el scrie carti

Ovidiu Gura Dl presedinte aveti un loc de munca ! Cand o sa va faceti datoria fata de tara si fata de romani si fata de cele 6 milioane de romani care v-au votat ?

Rodica Vinca noi v-am votat,am stat in frig ore in sir si v-am acordat votul de incredere . De ce promovati in continuare oameni corupti care nu au nimic de a face cu legea,responsabilitatea si devotamentul pentru oamenii Romaniei si pentru Romania . Pentru mine ...Vezi mai mult

Lili Elena Mai face și el un bănuț acolo că nu_i ajunge. E cel mai '' satac'' președintel.

Lucian Cicu Cred ca o sa l regretam pe Basescu daca ai mereu timp de carti , fa ceva pt spitale pt oameni batrani care au nevoe de medicamente pt asta te a ales poporul nu pt a fii un scriitor deosebit...

Juanes Lihet Domnule președinte, e jale în țară, încercați sa mișcați lucrurile sau desființați România. Ieșiți printre oameni sa vedeți cum traisc și lăsați comoditatea și aroganta.

Valeriu Ciprian Palamariu Eu sper sa nu numiti urmatoarele carti "Pasul pe loc " vol.1 si "Pasul in spate " vol.2.

Vasile Cionca "Primul pas" spre o mare dezamagire!!!

Liliana Angelescu Numai lansari de carti ,sindrofii si aere princiare iar un cetatean nevinovat sta 6luni la arest intr-un stat european si nu am auzit macar un cuvint din partea presedintelui. V-ati luat tara inapoi ?

Deny Alida Felicitari domnule Presedinte! Va dorersc mult succes in continuare! emoticon smile

Valentina Crainiceanu Domnule Presedinte ma intreb ce-or fi inteles acei romani care strigau dupa alegerea Dvs. "Ne-am luat tara inapoi!"?Sunt bune si lansarile de carte nimic de zis dar ce vedem cu totii seamana leit cu proverbul"Tara arde si...baba se piaptana!"Domnule Pr...Vezi mai mult

Geta Taielup Cand Doamne iarta-ma are timp de scris?Se vede treaba ca nu conuce el tara !Sau a fost ajutat la scris asa cum este ajutat ca si presedinte?Prietenii stiu de ce spun ,,ajutat,, si de cine.

Miler Corneliu Oare pentru asta ai ajuns la Cotroceni?

Mirela Daniela Boanta si in loc de refacerea tarii ne apucam de scris povesti.bravooooo.

Dacia Kotys Alo neamțule ce vrei sa faci din tara noastră? MARSUL POPONARILOR in Bucuresti: Maine, dezaxatii isi cer „drepturile”!...Vezi mai mult

MARSUL POPONARILOR in Bucuresti: Maine, dezaxatii isi cer „drepturile”!

Mass-media controlata de evrei arata ca...

Luminita Filipescu Ce naiba, eu m-am zbatut pe la mitinguri pt. Klaus Iohannis ca sa scrie carti ????

Nina Oprea Primul pas la plimbari ,nu se vede altceva ........

Jill Lion Dl Presedinte JOhannis v-am votat cu mare incredere.Avem, in continuare, incredere in puterea pe care v-o da Constitutia Romaniei si propria COnstiinta, sa schimbati ROmania in BINE! CUraj & SUcces!

Cristina Dinu ce intelegere aveti facuta cu nemtii si cu austriecii???ca aud de la ei numai." asteapta 2 3 ani si o sa vezi ce osa faca Johannis cu Romania".....mai rau ca pana acum n are ce sa fie...asa ca pune osul la munca si nu mai musamaliza situatiile cu lansari de carti si plimbari pe la pope si alte natii...asa cum s.a scurs juma de an,o sa se scurga si anul si mandatul si dvs tot in plimbari carti o sa o tineti???

Ioan Iftinca bai nene ,esti constient ce zici ? tara moare de foame si tu te dai in stamba ? rusine sa iti fie presedinte de hartie igienica

ClaUdiu Prodana o carte despre cum ne-am luat tara inapoi...cand avem patroni straini care practica asupra populatiei tarife mai mari decat in restul tarilor dezvoltate din ue...cand armata nostra e minuscula si depindem de trupe externe...cand peste 1mil de ha de teren arabil e vandut....TARA INAPOI...poate inapoiata!

Ioan Teo Serbanescu Are mult timp timp liber presedintele.

Oti Quetzalcoatl Ca s-o dai tu cu tot cu lemn. Pramatie...

Adelina Cigardi CE BANC IRONIC iesit din gura presedintelui!Va vom citi cartea precum Dvs.ne cititi mesajele!Si va avea aceeasi valoare pentru noi!!!

Milea Maria Ni ne intereseaza pe.romani lansarea cartii ci lansarea.mancarii a maririi pensiilor.si sa.avem.de munca.........bateti capu cu asta nu cu prostii din astea

Viorel V Iavorschi Am stat la coada sa votez un Maimutoi ca tine si imi pare rau, M-ai dezamagit total si tu esti tot un tradator de tara cu toti cei din parlamentul Romaniei sa dea Domnu sa va Futa Rusi.

Liviu Petrea Aaaaas de asta va luat atata timp sa incepe-ti sa luati atitudine impotriva faradelegilor din tara noastra!!!!

Tatiana Forcoşanu-Iuraşcu Parteneriatul dintre sefa ICCJ Livia Stanciu si procurorii DNA a nenorocit o femeie nevinovata. Mariana Rarinca, acuzata ca ar fi santajat-o pe Livia Stanciu si tinuta in arest peste 6 luni, a fost achitata definitiv. Judecatorii Gagescu si Dolache de ...Vezi mai mult

Andreea Câmpeanu Radem, glumim dar haideti sa iesim putin din ingustimea viziunii gen ce am vrut /ce a iesit si asta dupa 7 luni de guvernare vs 25 de ani de dezastru - cartea asta va fi un document istoric al unui presedinte care va continua, peste secol, extraordinar...

Citeşte şi: Klaus Iohannis e nevoit să vândă peste 7.000 de cărţi pentru a acoperi costurile rochiei primei doamne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 20:52
milan
atribuţiile
Da, atribuţiile preşedintelui sunt să se căznească să exprime banalităţi, să se împăuneze cu lansări în condiţiile în care abia ingaimă româneşte, să se plimbe in primele sase luni cu doamna pe unde nu au apucat inca sa viziteze, să fie cit mai solemn si mai limitat , să se imfierbinteze de nervi nestiind ce sa faca cu paltonul, să disprezuiască, să fie arogant şi nepriceput, să confunde grav puterile prezidenţiale cu dorinţa partidului său de a pune mina pe PUTERe să etc etc astea sunt atribuţiile sale si le indeplineşte cu brio.
26 mai, 17:58
Miki
Vad ca
Din multe comentarii pe care le citesc, imi dau seama ca muti dintre cei care comenteaza si aduc diferite reprosuri presedintelui, nu sunt in clar cu atributiile lui. Nu presedintele face legile, ci parlamentul; iar guvernul este cel care guverneaza, nu presedintele. Majoritatea reprosurilor care i se aduc presedintelui tine de modul in care au fost facute unele legi sau cum au fost aplicate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ