Traian Băsescu: Nu îmi e teamă că o să fiu arestat și nici de evoluția dosarelor

| 25 mai, 09:16

Traian Băsescu a declarat duminică seara, referitor la deschiderea dosarelor, care inițial fuseseră închise, că Tiberiu Nițu a început să fie vânător de fost președinte.

”E o vânătoare”, a declarat fostul șef al statului la B1 TV. Acesta a declarat că nu îi este teamă că va fi arestat, chiar dacă dosarul ”Casa Mihăileanu” a fost redeschis.

”Nici măcar nu îmi este frică de evoluția dosarelor, fie că e vorba de dosarul Mihăileanu, dosarul cu pământul, cu spălarea de bani sau orice alt dosar. Știu că întotdeauna am respectat legea”, a mai spus acesta la B1TV.

Citeşte şi: Dosarul "Pixelul albastru": Adriana Săftoiu dezvăluie culisele incidentului din campania electorală a lui Traian Băsescu


”Știam că Nițu este vânător de teroriști la Revoluție. Acum văd că a început să fie vânător de fost președinte. Mie personal mi se pare o exagerare ca după ce aceste dosare au fost închise nu pentru imunitatea președintelui, ci pentru inexistența faptei”, a răspuns Băsescu la întreabarea dacă Ponta șă Nițu îl vor la pușcărie.

”Premierul a spus și ieri că așteaptă breaking news în care Băsescu să intre la pușcărie alături de Udrea, a spus și la o mare adunare acum o săptămână.Și Nițu nu e omul care să nu fie recunoscător omului care l-a propus. Probabil mai vrea un mandat și trebuie să fie atent că de la guvern se fac nominalizările pentru procuror general”, a subliniat fostul președinte.

Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ