Traian Băsescu, amenințare către Victor Ponta: Îmi strigi Băsescu la pușcărie, dar vezi povestea cu săpatul gropii

| 24 mai, 10:26

Traian Băsescu a declanșat un nou atac la adresa lui Victor Ponta. Într-o postare pe Facebook, fostul președinte scrie că Ponta are o obsesie, aceea de a-l vedea la pușcărie, lucru care nu va reuși pentru că  nici el,  nici Ioana şi nici Radu n-au încălcat legea, scrie Traian Băsescu.

"Obsedatul,
Evident Victor Viorel are o obsesie care se numeşte Traian Băsescu. De cîţiva ani, obsesia lui Viorel s-a "rafinat" devenind "Băsescu la puşcărie ". O strigă în mari adunări cu „poporul pesedist" pe stadioane, în săli de sport, în pieţe publice şi la televiziuni, ori de cîte ori are ocazia.

Mai nou, bazîndu-se pe revoluţionarul vînător de "terorişti" Niţu şi alţi cîţiva procurori, pe televiziunile turnătorilor de rit vechi şi nou Felix şi Ghiţă, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede că-şi poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar şi a familiei mele. În mintea lui înceţoşată de ură dar şi de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker şi Brucan .

Victor Viorel, îţi garantez că n-ai să reuşeşti cu toţi servanţii publici şi privaţi care îţi rînjesc slugarnic de prin parchete sau din televiziuni. N-ai să reuşeşti pentru că nici eu, nici Ioana şi nici Radu n-am încălcat legea. Şi mai sunt convins că cei mai mulţi oameni din justiţie nu mai vor înapoi sub control politic.

În schimb, atenţie Victor Viorel, mai ştii povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea?", a scris pe Facebook, duminică dimineața, Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mai, 15:32
Cipri
La brutarie!
De necrezut cat tupeu si nesimtire are banditul asta.
Ei nu au incalcat legea..Dar ce au facut?
De cand furtul si escrocheriile nu mai sunt infractiuni in Romania?
24 mai, 17:35
Zoia
Nesimtire
Se pot face commentarii. Si fara sa jignim sau sa ne aratam forta atunci cand nu ne vede nimeni. Cred ca multi ar trebui sa mai citim. cate o carte.este mai simplu. Sa facem pe fortosii. Si sa ne dam Mari Presume Lenin sau Stalin . Au facut destule rele dar asta e.........in concluzie. Am descoperit democratia Asa in fell nostru balcanic.
24 mai, 12:22
liviuioan
--- SFATOSULE--
baile de multime te asteapta--- # Inainte, galerii de aer / cu sobolani rozand #----ASTAZI--la mana lui FALCA si UNGUIENT--poate reusesc minunea .
24 mai, 11:43
LENIN SI STALIN
MILOGULE RETARDAT,LA HAZNA,CA PUTI
CE AI BA ,TEMBELLULE, CU MARELE PONTA.CE AI FURAT CU HOTII TAI DE COCALA
RI,INTELIGENTUL A DAT INAPOI, SI MAI DA,LA OAMENII FURATI DE VOI, GASCA DE
JILAVA-CAM 500 DE BUCATI DE OASE,TOPITE IN FORMOL.BA,STRAMBULE,CURVA
RULE DE PISICI SI GAINI MOARTE,DUTE DRACULUI MAINE SA SCAPAM DE SATANA CU BOLNAVI DE SIDA-EBOLA.FIRA-I AL DRACULUI DE SCHILOD NEMERNIC.SA NU NE MAI SUNI LA MAUSOLEU.SANTEM MORTI,CA SI TINE,CACA
NARULE IMPUTIT.AI OMORAT POPORUL ROMAN,JAVRA
24 mai, 12:31
Pintea
bou si magar
Lenin si Stalin dai dovada ca esti sub inteligenta celor doua dobitoace.Nu esti decat
o nevertrebata pesedista slugoi al neegalatului mincinos si plagiator Ponta.
24 mai, 16:19
LENIN SI STALIN
BA,LINTEA MAGARUL DE SIDA
esti o mare lichea cacacioasa basinista.tembelule retardat de aperi criminalii ?
esti alaturi de ei si meriti un cacat intre buze,nemernicule slinos si pli de bube in cur.
NENOROCITULE DE TEMBELICA,CU PUTA MICA,CA A LUI BASINICA.nu mai scrie
milogule de satra.hai,sictir

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ