Mesaj în miez de noapte al lui Traian Băsescu: Nicio nenorocire. Noi am încercat cinstit

| 24 mai, 10:01

Fostul președinte Traian Băsescu nu mai are somn! I s-au redeschis mai multe dosare penale, dar nu acestea sunt motivele insomniei lui Băsescu.

Concursul Eurovision i-a dat emoții lui Băsescu! A stat și a urmărit cum a decurs votul pentru România, după ce le-a cerut românilor din Diaspora să-i voteze pe cei de la Voltaj. Din nefericire, cei plecați în străinătate nu l-au ascultat pe fostul președinte, iar Voltaj a terminat pe un rușinos loc 15 din 27 de participanți.

”Nicio nenorocire. Noi am încercat cinstit.”, a spus președintele după ce a văzut rezultatul voturilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mai, 14:29
MARIA
Furtuna gandirii pozitive
SINGURII RATATI SUNT CEI CARE REFUZA SA MAI INCERCE ODATA. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea"Te ai nascut bogat" .Cautam urgent, colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul"PROIECT" la adresa; [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ