Scandal FĂRĂ PRECEDENT la Eurovision! DECIZIE drastică luată de organizatori

| 26 mai, 18:24

Voturile din Muntenegru şi Macedonia au fost ANULATE după ce s-a constatat că cele două ţări au încălcat regulamentul concursului, potrivit unui anunţ făcut de European Union Broadcasting (EBU), organizatorul Eurovision. Prin urmare, clasamentul finalei Eurovision 2015 a suferit mici modificări, reprezentanţii României, trupa Voltaj, urcând pe locul 13.

Muntenegru şi Macedonia au încălcat procedura de vot, după ce în finala Eurovision 2015 au acordat puncte doar pe baza televotingului.

Regulamentul prevede că fiecare dintre statele participante trebuie să distribuie punctele ţinând cont în proporţie de 50% de votul telespectatorilor şi 50% de votul juriului de specialitate.

„Rezultatele Macedoniei şi Muntenegrului pentru marea finală Eurovision 2015 au fost anulate după consultarea PricewaterhouseCoopers, supervisor independent al concursului. În ambele ţări, punctajul acordat a fost în proporţie de 100% cel de la televoting. Eliminarea juriilor de specialitate din cele două ţări va fi discutată în următoarea întâlnire a grupului, în iunie“, se arată într-un comunicat al EBU.

Prin anularea punctelor oferite de cele două ţări nu s-a schimbat ordinea de pe podium, însă s-au produs modificări în partea a doua a clasamentului. Astfel, Serbia şi Albania au pierdut câte 22 de puncte, Slovenia, 12 puncte, în timp ce şase ţări, printre care şi România, au urcat o poziţie sau două în clasament. Aşadar, trupa Voltaj, care a reprezentant România în finala Eurovision 2015 cu piesa „De la capăt“, a avansat după locul 15 pe 13, punctele rămânând aceleaşi, respectiv 35.

Citeşte şi: Călin Goia, atac la adresa delegației României la Eurovision

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mai, 10:12
Alex Dupont
Of, lume!
Da' cine mai este si Mihai Traistaru asta, de stie el tot ce misca la Eurovision, raul, ramul? A castigat cumva vreo editie si eu nu stiu? Ce mare show si mesaj are el de gand sa ofere, cui si in ce limba? Mai, oameni, nu va mai dati cu fundurile de pamant conform spusei" dupe razboi, multi showmeni s-arata", ca va rupeti coccisurile. Voltaj a fost extraordinar, a avut ceea ce se numeste "selfrespect", ceea ce putini artisti mai au in aceste zile nenorocite. Nu-i vina Voltajului ca Romania nu a castigat: e vina Europei ca a devenit o tarfa batrana, penibila, care se prostitueaza pentru cativa arginti si se lasa terfelita de labe rusesti, suedeze, si care da mai mult. De ce NU va amintiti de FINLANDA????Aud???Trupa Finlandei, DESCALIFICATA, a fost formata din HANDICAPATI, oameni bolnavi de sindromul Down, iara finlandezii i-au ALES si TRIMIS sa-i reprezinte. CARE A FOST MESAJUL LOR, Traistarule? Cel putin Voltaj a AVUT MESAJ: creati o Romanie din care parintii nu mai pleaca la produs, stau acasa, muncesc cinstit si isi cresc copii! Hei, cum iti suna asta pentru un mesaj?
26 mai, 23:36
delgado
Salveaza venitul familiei
Poti sa lucrezi de acasa sau de oriunde, part-time, cat iti permite timpul si daca te caracterizeaza ambitia, e posibil sa nu mai ai nevoie de alt loc de munca. Ai nevoie doar de un calculator, internet, rabdare, perseverenta si seriozitate. Parcurgi gratuit un curs de cateva zile prin email si apoi hotarasti daca vrei sa continui sau nu. Cere informatii cu text “detalii” la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ