Cântăreţ din Timişoara, umflat de mascaţi pentru proxenetism! Vezi ce facea într-un club din oraş!

| 26 mai, 08:48

Un cantaret din Timsoara a fost ridicat de mascati si audiat la DIICOT, fiind suspectat de proxenetism si traffic de personae. Vlada Misici detine un club in Timisoara despre care politistii sustin, in realitate, ca este in realitate, un bordel

Perchezițiile au fost făcute în cadrul unui dosar instrumentat de DIICOT în care Vlada Misici și alți doi angajați de ai săi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, dar și viol în scopul de a determina victima să practice prostituția. Anchetatorii îi suspectează pe cei trei de faptul că sub paravanul clubului, mai multe tinere erau, inclusiv minore, erau determinate să întrețină raporturi sexuale cu diverși clienți, oprindu-li-se o parte dintre bani.

Potrivit romaniatv.net, la ieșirea din locuința sa, Vlada Misici a declarat că nu a comis nimic ilegal și că nu s-a întâmplat nimic în clubul său și că este nevinovat. În anul 1990, cântărețul a mai fost anchetat de “Crimă Organizată” pentru acuzații similare.

 

“Eu am fost un om corect, n-am făcut nimic din ceea ce se spune, n-am obligat pe nimeni la nimic. Dacă nu eram corect, n-aș fi putut ține o afacere vreme de 22 de ani”, a spus VLada Misici.
Dus de polițiști la sediul DIICOT Timișoara pentru audieri, Vlada Misici a susținut că “nu ştiu pentru ce sunt adus. Vom afla. Cele două fete pe care le-au luat de la bar sunt angajate cu carte de munca, nci vorbă de proxenetism sau prostituţie. Nici vorbă (să fie prostituate în bar, n.a.). Cine să le oblige? În 21 de ani, de când am bar de noapte, nu am avut probleme de genul ăsta".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ