Un fost ministru din România, SCANDAL pe Facebook cu o tânără: "STUPEFIANT"

| 09 aug, 10:55

Ex-ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a comentat pe facebook „fotografia unei doamne cu Hagi”, întrebându-se dacă legendele fotbalului „au electricitate erotică”. Mesajul lui a primit o reacție foarte dură.

Postarea lui Baconschi a fost văzută de tânăra care a postat poza – Anca Andrei. Aceasta a ținut să-i răspundă fostului ministru.

„Domnul Teodor Baconschi se intreaba pe wall-ul dumnealui daca am facut o poza cu Gheorghe Hagi pentru ca acesta are „electricitate erotica” sau daca este doar o „poza cu maimuta”. Stupefiant! Un fost ministru, ambasador isi permite astfel de afirmatii deplasate despre un adevarat ambasador al Romaniei, G. Hagi si totodata despre mine, desi nu ma cunoaste. Spre deosebire de Hagi, despre care a auzit o lume intreaga, domnul Baconschi a ramas in istorie doar ca un politician care acum ceva timp declara public ca nu se poate concentra din cauza farmecului Elenei Udrea. Apoi, ramanand tot anonim, a sunat la paparazzi Can Can sa vina sa-l pozeze in parc, la ceas de noapte, de mana cu o domnisoara cu vreo 30 de ani mai tanara. Nu cred ca mai au sens alte comentarii. Faptele vorbesc de la sine”, a scris Anca Andrei, o tânără angajată la Parlamentul European, potrivit informațiilor postate pe contul său de facebook.

Baconschi a revenit recent la Ministerul Afacerilor Europene, unde se va ocupa de proiectele din Strategia UE pentru Regiunea Dunării, potrivit Mediafax.

"Am văzut fotografia unei doamne cu Hagi. Comentariul, previzibil, anunța ”o legendă a fotbalului românesc” etc. Cum nu sunt femeie, mă întreb și eu: legendele astea au electricitate erotică sau sunt ca poza cu ursul împăiat, pe vremuri, la Sinaia ? :)))", a scris Teodor Baconschi pe Facebook.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ