Gheorghe Hagi, cetățean de onoare al orașului Ovidiu, ”în semn de prețuire pentru excepționala activitate sportivă”

| 09 iul, 17:34

Gheorghe Hagi, fostul căpitan al reprezentativei României, a primit joi titlul de cetățean de onoare al localității Ovidiu, "în semn de prețuire pentru excepționala activitate sportivă și pentru contribuția deosebită adusă mediului economic și sportiv al comunității orașului”, potrivit primarului.

Decernarea titlului respectiv a avut loc în cadrul unei ceremonii organizate de Consiliul Local, la inițiativa primarului George Scupra, potrivit Agerpres.

Localitatea Ovidiu este situată la aproximativ 12 kilometri depărtare de municipiul Constanța, unde Hagi a înființat o academie de fotbal care îi poartă numele, construind o bază sportivă, care va găzdui meciurile de Liga I.

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi, supranumit "Regele fotbalului românesc" și "Maradona din Carpați", este în prezent om de afaceri și antrenor, el înființând în 2009, odată cu academia de fotbal, FC Viitorul, echipă care evoluează în Liga I.

 

Citeşte şi: Gică Hagi, PROFIT URIAŞ cu Viitorul. DATE OFICIALE

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ