Scenariu bombă în Liga 1! GIGI BECALI lasă Steaua pentru o altă echipă

| 05 mai, 16:52

Dacă Steaua nu ia titlul și nu se califică în grupele Ligii Campionilor, Becali ar putea vinde jucătorii pentru care are deja oferte și s-ar putea retrage pe terenul nașului Gică Hagi, la Viitorul.

Această posibilă schimbare s-ar datora ajutorului primit de Becali în detenție de la Hagi, potrivit ziarulring.ro.

"Ce a făcut Hagi la Viitorul nu a făcut nimeni în fotbalul românesc. Gică Hagi a realizat totul pe banii şi pe nervii lui, nu ca alţii- pe banii altora. Este posibil ca Gigi Becali să se ducă la Viitorul şi să-l ajute pe Hagi pentru că nu mai are nici palmares, nici stemă la Steaua. Amândoi ar face un cuplu foarte bun, dar, atenţie, lui Gigi Becali nu-i place să piardă. Dacă Becali se duce acolo, o face campioană pe Viitorul", este de părere Dumitru Dragomir.

Deși a declarat că odată ieșit din penitenciar nu îl mai interesează fotbalul, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Ba chiar Becali ar vrea să scape de Costel Gâlcă pentru că nu știe să se impună și nu este respectat de jucători.

 

Citeşte şi: Gigi Becali, dator vândut la Casa de Asigurări de Sănătate. Ce riscă latifundiarul

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ