Prima LOVITURĂ ADEVĂRATĂ pentru Gigi Becali după ieşirea din închisoare

| 07 mai, 18:00

Gigi Becali, proaspăt ieşit din închisoare după aproape doi ani de detenţie, primeşte o adevărată lovitură care îl poate distruge definitiv. Şeful companiei Cotnari, care vrea să cumpere marca Steaua de la Armată, a anunţat că nu exclude înfiinţarea unei noi echipe Steaua.

Dacă va reuşi să achiziţioneze marca Steaua de la Clubul Sportiv al Armatei, Constantin Deleanu ar vrea să înfiinţeze o nouă echipă Steaua.

"Nu excludem o asemenea varianta. Acum cativa ani am fost aproape sa preluam Poli Iasi, dar nu am ajuns la un acord", a declarat Deleanu pentru GSP.

Compania Cotnari a anuntat a ca este interesata de achizitionarea marcii Steaua, pentru care este gata sa ofere 100.000 de euro. Marca apartine Clubului Sportiv al Armatei, care o va scoate la licitatie dupa ce o va evalua prin intermediul unei firme de specialitate. Licitatia pentru marca Steaua va avea loc in aceasta vara, iar Gigi Becali a anuntat deja ca nu intentioneaza sa participe.

Citeşte şi: Gigi Becali A LUAT FOC la mormântul lui ARSENIE BOCA. N-a crezut că se poate întâmpla aşa ceva

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ