INCENDIAR: Gigi Becali a fost ARESTAT înainte de REVOLUŢIE. L-a salvat Valentin Ceauşescu

| 01 iun, 20:13

Gigi Becali a stat de două ori după gratii: trei săptămâni în 2009 şi aproape doi ani în perioada 2013-2015. Latifundiarul a mai fost arestat o dată, înainte de Revoluţie.

Gigi Becali a fost turnat la fost Miliție de niște "prieteni" că ar deține valută în casă. În acea perioadă deținerea de valută de către cetățenii români era strict interzisă de sistemul totalitar comunist, iar cei ce erau găsiți chiar și cu un dolar asupra lor, riscau să înfunde pușcăria.

"Miliția i-a făcut o vizită acasă. I-a descoperit valuta și evident că, imediat l-au dus la cercetări penale, unde l-au și băgat la zdup. Aflând de ceea ce i s-a întâmplat bunului său prieten, Gică Hagi a mers la Valentin Ceaușescu, rugându-l să intervină imediat pentru a-l scoate basma curată pe Gigi Becali, care risca ani grei de temniță. A scăpat, atunci, ca prin urechile acului", a povestit o sursă pentru Sport News.

Gigi Becali obișnuia să vândă produse lactate și studenților străini, care, de multe ori nu se mai sinchiseau să achite produsele în lei, ci direct în dolari sau mărci.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iun, 13:16
mamma mia
Pacat ! Trebuia lasat sa faca puscarie si nu mai fura tiganul ce se da drept machedon sporul meu. Din puscarie nu m-ar fi prejudiciat ! Degeaba te duci la Atos daca nu faci reparatie cui ii calcai in picioare viata, nemernic esti tu ce ii infunzi pe trantorii aia cu banii facuti pe pielea mea, jigodie ! Mare greseala ati facut voi doi, Hagi si Valentin, mare de tot, hotzoiul asta acolo trebuia sa stea de la Divinitate

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ