Gigi Becali a mai pierdut un proces! Latifundiarul trebuie să plătească o jumătate de milion de euro

| 25 mai, 20:33

Gigi Becali a primit sentinţa definitivă în dosarul legat de privatizarea uzinei Drăgăşani. Cum Becali nu a respectat prevederile din contractul de privatizare a societăţii, el trebuie să plătească penalităţi care se ridică la o jumătate de milion de euro.

Uzina Mecanică Drăgăşani a fost scoasă la privatizare în 2003, iar un an mai târziu Gigi Becali a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni. Patronul Stelei nu a respectat însă programul de investiţii stipulat în contractul de vânzare-cumpărare, astfel că în 2006 statul a certu rezulierea contractului şi obligativitatea ca Gigi Becali să plătească penalităţi.

Procesul s-a întins pe durata mai multor ani şi s-a încheiat în urmă cu câteva zile. Potrivit România TV, Gigi Becali a fost obligat de judecători la plata unor penalităţi în valoare de o jumătate de milion de euro.

Culmea ironiei este că în timp ce Becali este bun de plată o companie americană a cumpărat această uzină şi vrea să repornească industria de armament.

Citeşte şi: Decizie fără precedent a lui GIGI BECALI. Ce se întâmplă cu STEAUA după finalul LIGII I

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ