INCREDIBIL! Gigi Becali se înfrăţeşte cu părintele Arsenie Boca. Ce PIEDICI i se pun

| 08 mai, 19:28

Primarul oraşului Haţeg, Marcel Goia, a declarat, vineri, că nu a discutat cu omul de afaceri Gigi Becali despre intenţia acestuia de a achiziţiona terenul din jurul Mănăstirii Prislop.

 

Edilul a menţionat, întrebat cum comentează informaţiile apărute în mass-media locală conform cărora Becali ar dori să cumpere terenurile din jurul mănăstirii pentru a-i îndepărta pe comercianţi, că nu a purtat o discuţie cu acesta, dar că a auzit despre aşa ceva de pe reţelele de socializare şi din presa hunedoreană, transmite Agerpres.

''Acolo este vorba despre un composesorat. Sunt peste o sută de proprietari în acest composesorat şi toţi trebuie să fie de acord pentru ca terenul să se poată vinde. Nu-mi place ceea ce fac comercianţii care s-au aşezat în apropierea mănăstirii, mai ales că nu au autorizaţii de funcţionare. Au fost amendaţi şi s-a dispus demolarea construcţiilor. Majoritatea celor care s-au instalat acolo nici măcar nu sunt din Haţeg. Au venit de peste tot şi au construit ilegal. Nu este apă şi nu au grupuri sanitare. Dacă doreşte să cumpere (Gigi Becali - n.r.), atunci trebuie să ajungă la un acord cu toţi membrii din composesoratului care deţine terenul din jurul Mănăstirii Prislop'', a spus primarul Goia.

Citeste si: Lucruri neştiute: ce fac credincioşii când ajung la mormântul lui Asenie Boca GALERIE FOTO EXCLUSIV

Potrivit acestuia, administraţia locală ar fi interesată să cumpere două hectare de teren de la acest composesorat cu scopul de a amenaja, în apropierea mănăstirii, două parcări, în perspectiva lucrărilor de modernizare care vor începe la drumul judeţean care urcă la Prislop.

Edilul a menţionat că acum comercianţii au contestat în instanţă atât amenzile aplicate, cât şi deciziile de demolare a construcţiilor.

Potrivit presei judeţene, Gigi Becali şi-ar fi propus să achiziţioneze terenul din jurul mănăstirii, indignat de faptul că pelerinii sunt asaltaţi de comercianţii ambulanţi atunci când vin să se reculeagă la mormântul părintelui Arsenie Boca. Becali ar fi fost, în urmă cu câteva zile, la Prislop şi ar fi catalogat drept ''ţigănie'' situaţia din zonă, după ce a văzut zecile de corturi ale comercianţilor amplasate în jurul sfântului lăcaş.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ