Militarii NATO ajung la mănăstirea lui Arsenie Boca. Motivul este DE NECREZUT!

| 14 mai, 09:37

Sute de militari ai NATO s-au cazat în Complexul Sâmbăta de Sus, pentru a participa la un important exercițiu militar la Poligonul de la Cincu, scrie evz.ro.

De câteva luni încoace, Țara Făgărașului freamătă de militari. N-a mai fost așa din perioada Mariei Tereza, împărăteasa sub a cărei cârmuire Mănăstirea de la Sâmbăta de Sus – construită în anul 1696, de domnul Țării Românești, martirul Constantin Brâncoveanu – a fost bombardată, în anul 1785, de trupele austro-ungare.

Acum, la 76 de ani după ce părintele Arsenie Boca a fost trimis la sfânta mănăstire să apere ortodoxia în fața „tăvălugului catolic”, militarii NATO vin în locul în care „Sfântul Ardealului” a fost stareț. Acolo, își au izvorul și patimile părintelui care își odihnește somnul de veci la Mănăstirea Prislop, după ce a fost condamnat pe motiv că a adăpostit oameni la nevoie, unii luptători anticomuniști.

De la începutul acestui an, zona turistică Sâmbăta de Sus - un complex de hoteluri și vile construite în jurul Mănăstirii Brâncoveanu - forfotește de mesageri ai militarilor NATO. Americani, canadieni, britanici sau italieni, toți căutau locuri de cazare în preajma sfântului lăcaș, deoarece urmează să participe la exercițiile militare care vor avea loc la Poligonul Cincu, situat la câțiva kilometri depărtare.

„Sunt două exerciții. Unul, în luna mai, iar altul în luna iunie. Cazările au fost făcute pentru cel din iunie. Acum, militarii sunt cazați la baza de la Cincu”, a explicat un militar.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Ce se întâmplă la icoana lui Arsenie Boca din Vaslui care PLÂNGE de zile întregi

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ