INCREDIBIL! Ce se întâmplă la icoana lui Arsenie Boca din Vaslui care PLÂNGE de zile întregi

| 10 mai, 13:39

Peste 2.000 de credincioşi din ţară s-au rugat, în ultimele două zile, la un portret al părintelui Arsenie Boca despre care se spune că plânge, aflat într-o troiţă din satul vasluian Puşcaşi, reprezentanţii bisericii afirmând că tabloul va fi expertizat pentru a se vedea dacă este "o minune".

Un tablou care îl înfăţişează pe părintele Arsenie Boca, aflat într-o troiţă din curtea unui localnic din Puşcaşi, judeţul Vaslui, a devenit loc de pelerinaj pentru mii de credincioşi din întreaga ţară, după ce s-a răspândit informaţia că din ochiul stâng al călugărului ar curge lacrimi.

Numai în cursul zilelor de duminică şi luni, pe la troiţa unde localnicii spun că s-ar întâmpla un miracol s-au perindat, potrivit poliţistului din comuna Puşcaşi, peste 2.000 de oameni din judeţul Vaslui, dar şi din Iaşi, Braşov, Suceava, Bucureşti şi Bacău.

Citește și: Minune sau semn rău? Icoana lăcrimândă a lui ARSENIE BOCA naşte controverse

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ