Indiferenţa atinge cote maxime în SPITALE. Un tânăr din Vaslui a murit de la o banală înţepătură în picior

| 30 apr, 10:40

O rană banală a ucis în doar câteva zile un tânăr din Vaslui. Băiatul lucra la câmp, cand s-a înţepat în picior, într-o sârmă. A ajuns la spital, însă familia acuză medicii de moartea tânărului, deoarece, spun ei, l-au ţinut fără tratament, iar starea lui s-a înrăutăţit. După două operaţii la care a fost supus, tânărul a murit.

Vasile Moldoveanu avea doar 27 de ani, iar săptămâna viitoare urma să se căsătorească. O banală înţepătură într-o sârmă ruginită i-a adus însă moartea. A mers la spitalul din Bârlad, unde, cu piciorul bandajat într-o cârpă, a aşteptat ore bune până a fost văzut de un medic.

După ce i s-a făcut o injecţie şi a fost trimis acasă, tânărul a început să se simtă din ce în ce mai rău. A ajuns din nou la spital şi a fost operat de două ori, apoi, la rugăminţile disperate ale familiei a fost trimis la Iaşi. Era însă prea târziu: după 48 de ore, tânărul a murit.

Familia băiatului acuză acum medicii, care nu şi-ar fi dat seama că piciorul tânărului se infectase rapid, scrie romaniatv.net.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ