11 copii răniţi în Vaslui după ce un coleg fără permis s-a răsturnat cu mașina. În dreapta era profesorul BEAT

| 08 iun, 2014

11 elevi de la Liceul 'Cuza Vodă' din municipiul Huşi, judeţul Vaslui, au fost răniţi după ce s-au răsturnat cu o Dacia 'Papuc' condusă de un coleg de-al lor care nu avea permis.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, copiii, cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani, se întorceau de la o activitate în aer liber, unde fuseseră însoţiţi de un profesor.

Maşina era condusă un băiat de 17 ani, pe locul din dreapta se afla profesorul iar restul adolescenţilor erau pe platforma autoturismului Dacia 'Papuc'.

'Pe un sector de drum închis circulaţiei, minorul aflat la volan a lovit o piatră, maşina răsturnându-se. Minorul aflat la volan a luat maşina fără încuviinţarea părinţilor, el fiind cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Pe locul din dreapta şoferului se afla profesorul, care era în stare de ebrietate. Acesta din urmă nu este cercetat pentru fapte de natură penală, dar activităţile de cercetare desfăşurate de poliţişti vor stabili dacă profesorul însoţitor se face vinovat de comiterea vreunei infracţiuni', a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Adolescentul riscă până la doi de închisoare sau amendă, în funcţie de numărul de zile de spitalizare ale persoanelor rănite.

El nu poate fi cercetat şi pentru conducere fără permis, deoarece drumul pe care s-a produs accidentul nu este unul public.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui va demara o anchetă pentru a stabili ce sancţiuni se impun în cazul profesorului care însoţea copiii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ