Steaua, la prima înfrângere în acest sezon, 0-1 cu FC Vaslui

| 11 apr, 2014

Steaua Bucureşti a suferit prima sa înfrângere în acest campionat, 0-1 (0-0) cu FC Vaslui, vineri seara, pe stadionul ''Steaua'', în etapa a 27-a a Ligii I, după o serie de 28 de partide în care nu a cunoscut eşecul.

Atacantul zimbabwian Mike Temwanjera (85) a fost cel care a marcat golul victoriei pentru FC Vaslui, care iniţial anunţase că se va prezenta cu juniorii la partida din Ghencea, iar titularii au făcut deplasare în ultimul moment la Bucureşti. De altfel, în semn de proteste pentru salariile neplătite, vasluienii au intrat pe gazon cu o întârziere de circa 10 minute.

În ciuda problemelor de la FC Vaslui şi a faptului că jucătorii ''galben-verzi'' nu s-au antrenat în ultimele zile, fotbaliştii pregătiţi de Liviu Ciobotariu au făcut un joc excelent, au arătat determinare şi au luptat pentru fiecare minge, câştigând meritat un meci în care au ratat multe ocazii şi în care Steaua a evoluat dezamăgitor.

Steaua şi-a creat câteva ocazii bune, prin Federico Piovaccari (1, 22), Alex Chipciu (22), iar Andrei Prepeliţă a trimis mingea în bară (68), dar s-a semnalizat ofsaid la poziţia sa. Liviu Antal a avut ocazii mari de gol în min. 58 şi 78, iar portarul Florin Niţă a respins şutul lui Nicolae Muşat (79).

La ''roş-albaştri'' a debutat oficial în Liga I internaţionalul de juniori Răzvan Grădinaru, intrat la pauză.

Bilanţul direct dintre cele două echipe este acum de 8 victorii pentru Steaua, 6 pentru FC Vaslui şi 4 remize.

Eşecul Stelei poate relansa lupta pentru titlu, dacă Astra va învinge pe Concordia Chiajna şi se va apropia la 7 puncte.

Steaua Bucureşti - FC Vaslui 0-1 (0-0), Stadion ''Steaua'' - Bucureşti

A marcat: Mike Temwanjera (85).

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi adiţionali: Florin Miron (Bucureşti), Sorin Andrei Antonie (Bucureşti); arbitru de rezervă: Daniel Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)

Tag-uri: fotbal, steaua, Vaslui
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ