Reghecampf: Mi s-a propus să antrenez Steaua şi, în paralel, echipa naţională

| 21 mar, 2014

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat vineri, la Sport.ro, că a existat o situaţie în care i s-a propus să antreneze în paralel şi prima reprezentativă şi a subliniat că niciodată nu va pleca de la gruparea din Bulevardul Ghencea pentru naţională.

"Mi s-a propus să antrenez Steaua şi, în paralel, echipa naţională. Niciodată nu voi pleca de la Steaua pentru echipa naţională. Nu spun cine mi-a făcut propunerea, hai să discutăm altceva!", a spus Reghecampf, informează www.sport.ro.

El a menţionat că înainte de Steaua a avut o discuţie şi cu alt club din România, "la fel de important". "Când m-a sunat Gigi Becali, am decis să vin la Steaua. Sunt prieten cu Teia Sponte, e adevărat, e un apropiat al echipei noastre şi un apropiat al patronului.. Când am apelat la el, ne-a ajutat de fiecare dată! Am câştigat un milion de euro anul trecut, e adevărat. Mai am un an de contract. Nu ştiu ce a făcut Cosmin Contra, ce propunere a avut el de la Getafe, dar eu nu aş fi plecat dacă s-ar fi pus problema din punct de vedere financiar", a adăugat Laurenţiu Reghecampf.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ