Adevărul despre retragerea lui Chivu din echipa natională

| 17 iul, 2014

Cristi Chivu s-a retras din echipa nationala in urma cu trei ani, invocand motive personale care nu-i mai pot permite sa faca parte din lotul tricolor.

Totusi, la trei ani distanta de la acest episod, Mirel Radoi sustine ca motivul retragerii a fost cu totul altul.

Fostul fotbalist al Stelei a declarat ca retragerea lui Chivu a fost cauzata de comportamentul conducerii Federatiei Romane de Fotbal.

"Chivu nu a plecat doar din punct de vedere fotbalistic. Toate lucrurile care se intamplau acolo nu erau in regula. O sa vedeti ca si el va spune aceste lucruri. Acum nu vrea, este un tip galant. Dar, cu timpul, o va face", a spus Mirel Radoi la Dolce Sport, potrivit ziare.com.

Potrivit spuselor lui Mirel Radoi, jucatorilor li s-a cerut sa-si plateasca singuri biletele de avion. De asemenea, au existat si nemultumiri in privinta diurnelor si primelor de joc.

Cristi Chivu a pus retragerea din echipa nationala pe seama unor probleme personale. Dupa ce a facut acest pas, Chivu a fost acuzat ca se gandeste numai la bani.

Fostul international a pus ghetele in cui in aceasta vara si a devenit impresar.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ