Burleanu: Cariera de impresar este una dintre opţiunile lui Chivu

| 19 mar, 2014

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, la LPF, că internaţionalul Cristian Chivu i-a transmis că una dintre opţiunile sale este cariera de impresar, după ce şeful de la Casa Fotbalului afirma recent că vrea să producă o surpriză şi să-l coopteze pe jucător la conducerea federaţiei.

Burleanu a spus că s-ar bucura dacă fundaşul român şi-ar putea continua cariera de jucător. "M-aş bucura dacă din punct de vedere al sănătăţii Cristi Chivu ar mai putea să evolueze. Asta ştie doar el. În ceea ce priveşte o carieră a lui de impresar, este o una dintre opţiunile pe care mi-a împărtăşit-o în discuţia pe care am avut-o. Nici nu i-am solicitat lui Cristi o poziţie fermă, ne cunoaştem de foarte mulţi ani, am vrut să văd care sunt planurile lui şi să văd care este starea sa de sănătate. Scopul meu ca preşedinte este să aduc în jurul echipei naţionale toate resursele care ne pot asigura de calificarea la Euro 2016", a declarat Burleanu, care participă la întrunirea reprezentanţilor cluburilor din Liga 1 cu conducerea LPF privind procesul de licenţiere.

Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu jucătorul lui Inter de curând şi i-a propus să i se alăture la conducerea forului de la Casa Fotbalului.

Duminică, la Mogoşoaia, întrebat dacă l-a convins pe Chivu să i se alăture la conducerea FRF, Burleanu afirma că dorea să producă o surpriză în acest sens. "Aţi reuşit să-mi stricaţi o surpriză. Nu vreau să comentez mai mult. Lăsaţi-ne să producem surprize. A fost o discuţie privată", a declarat Burleanu, conform www.prosport.ro.

Presa italiană a scris miercuri că fundaşul formaţiei Inter Milano Cristian Chivu ar putea semna un contract pentru sezonul viitor cu gruparea engleză Tottenham, la care joacă şi Vlad Chiricheş, dacă problemele sale la un deget al piciorului drept se vor fi rezolvat.

Cristian Chivu s-a accidentat la un deget de la piciorul drept în august 2012, fiind operat de atunci de patru ori, ultima dată în Statele Unite ale Americii, în februarie. Chivu nu a mai jucat niciun meci din mai 2013.

La 31 ianuarie, fostul impresar Victor Becali anunţa că fostul căpitan al echipei naţionale Cristian Chivu îşi va rezilia contractul cu Internazionale Milano şi se va retrage din activitatea de fotbalist profesionist.

În urmă cu o săptămână, presa italiană a scris că fundaşul Cristian Chivu, 33 de ani, a revenit la baza de pregătire a echipei Internazionale Milano, la aproape o lună după ce a fost operat ultima dată la Miami, şi este gata să îşi rezilieze contractul cu gruparea milaneză şi să se retragă din fotbal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ