Cristi Chivu mai joacă un an și apoi se va retrage

| 21 iun, 2013

Agentul de jucători Victor Becali a declarat, vineri, că fotbalistul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, vrea să joace la gruparea milaneză şi în sezonul ce vine, iar în 2014 se va retrage din activitate, urmând să fie impresar sau preşedinte de club.

"Cristi îşi doreşte şi speră să joace la Inter şi în sezonul viitor. Deocamdată, acest aspect nu se cunoaşte. Zilele viitoare, Cristi se va întâlni cu Mazzari pentru a lămuri problema. Deşi aceste zvonuri care-l dau plecat nu sunt întâmplătoare. În cazul în care cei de la Inter nu-l mai doresc, atunci Cristi în mod cert îşi va găsi un alt angajament. Oricum, la anul se va retrage definitiv. Este o decizie pe care a luat-o după ce s-a gândit foarte mult. Cristi se va face impresar sau preşedinte de club, nu s-a decis, dar nu va intra în antrenorat. Oricum, tot în fotbal va activa", a spus Becali pentru Digi Sport, informează digisport.ro.


Presa italiană a scris, în ultima perioadă, că gruparea Internazionale Milano ar putea renunţa la serviciile lui Cristian Chivu.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ