Hagi: Nu s-a întâmplat nimic la FRF, aşteptăm o domnişoară în bikini

| 03 apr, 2014

Finanţatorul FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, consideră că la FRF nu s-a schimbat nimic odată cu venirea noii conduceri, singurul lucru notabil fiind termenul de o lună dat de Marketa Haindlova pentru a accepta postul de director relaţii internaţionale, pe care a numit-o "domnişoara în bikini".

"Multe lucruri nu sunt cum trebuie în România, mai ales în fotbal. Nu s-a schimbat nimic, dovadă că într-o lună nu am văzut nimic. Nu s-a vorbit despre strategie, despre ceea ce trebuie să se întâmple în fotbalul românesc, absolut nimic. Un singur lucru a ieşit, o domnişoară care era în costum de baie şi care ne-a dat termen de o lună în care să spună dacă vine sau nu la federaţie. Fraţilor, treziţi-vă odată! Hai să ne trezim! Nu ştim dacă vine, dar o vedem în poză la plajă. Mai trebuie să se îmbrace şi un băiat la fel şi gata, ne-am dat dracu'. Fotbalul românesc s-a dus dracu'! De o lună vorbim despre ce? Eu nu am văzut nimic, strategie, nimic", a declarat Hagi, la Dolce Sport.

Fostul internaţional, care l-a susţinut în campania la preşedinţia FRF pe Ghorghe Popescu, a afirmat că nu se poate considera o schimbare numirea lui Gheorghe Chivorchian în postul de secretar general al FRF.

"Cum să se schimbe, dacă secretarul general e din gaşca veche. Am văzut bikini, ce să vorbim de federaţie? Ne-a dat şi termen o lună, să ne rugăm de domnişoara cu bikini. Am văzut poza în ziar, hai să ne dezbrăcăm şi noi şi să facem poze la mare. Nu am văzut nimic într-o lună, strategii, comisii, nimic, zero. Am văzut poza cu o domnişoară care ne dă termen o lună să ne spună dacă vine la noi. Dar cine esti tu? Nu te întrebi cine eşti tu? O întreb pe dânsa cine este ca să ne dea termen? S-au dus oamenii competitivi din România, gata nu mai avem, s-au dus în Slovacia", a mai spus Hagi.

În campania pentru alegerile la preşedinţia FRF, Răzvan Burleanu anunţa că Marketa Haindlova din Cehia, specialistă în drept european şi sportiv, face parte din echipa sa şi urmează să ocupe funcţia de director relaţii internaţionale şi politici europene.

Răzvan Burleanu a fost ales, la 5 martie, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 58 câte a avut Vasile Avram.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ