Scandal cu iz penal în fotbalul românesc. În prim plan: Anamaria Prodan

| 02 apr, 2014

Agentul de jucatori Anamaria Prodan a primit un milion de lei, peste 200 de mii de euro, din partea gruparii gorjene pentru intermedierea transferului jucatorului Alexandru Vlad la formatia ucrainiana Dnepr Dnepropetrovsk, anunta Gazeta Sporturilor.

Afacerea a avut loc in vara anului trecut si totul a fost normal pana in momentul in care sotia antrenorului Stelei s-a adresat Camerei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor (CNSL), sustinand ca trebuia sa incaseze 250.000 de euro, plus TVA-ul aferent acestei sume.

In momentul in care comisia federala a inceput judecarea cazului au iesit la iveala detalii incredibile. Anamaria Prodan a fost platita cu un milion de lei in baza unui document care nu are nicio denumire, are numai 12 randuri, este semnat doar de Marin Condescu, in acea perioada presedinte al Pandurilor, si nu a fost inregistrat la FRF.

Banii primiti de la fosta vicecampioana a Romaniei au fost facturati de impresar pe firma de constructii Reghe SRL, pe care o detine impreuna cu sotul ei.

Surpriza mare a venit dupa ce comisia a judecat acest caz si a respins apelul Anamariei Prodan. CNSL a avertizat partile ca "inscrisul indicat drept contract de reprezentare nu intruneste macar conditiile minime, nu este semnat de agentul de jucatori si nici nu este inregistrat la FRF, prin urmare intre cele doua parti nu se poate naste un raport juridic obligational. Prin urmare, orice plata a efectuat in temeiul acestui inscris, in mod obligatoriu trebuie restituita intre parti."

Dupa aceasta decizie si dupa indepartarea lui Marin Condescu din conducerea Pandurilor, noii sefi ai gruparii gorjene si-au asumat recomandarea CNSL si au sustinut ca nu ar fi trebuit sa ii plateasca niciun leu impresarei.

Aceasta din urma s-a adresat Comisiei de Recurs, unde a pierdut de asemenea, iar litigiul se va muta la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

1,2 milioane de euro au incasat Pandurii din transferul lui Vlad la Dnepr. Din aceasta suma, aproape 250.000 de euro au mers catre impresarul Anamaria Prodan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ