Răzvan Burleanu: Voi încerca să promovez candidatura României la EURO 2020

| 28 apr, 2014

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a confirmat că România ar putea candida la organizarea Campionatului European de Fotbal din 2020.

"Voi încerca să promovez candidatura României la EURO 2020. Vor fi mulţi voluntari în acest proiect. Va fi important, mai ales dacă România va reuşi să se califice la acest turneu final. Schimbarea membrilor comisiilor UEFA nu mi-a aparţinut. Am primit o înştiinţare din partea forului european că putem să schimbăm membrii acestor comisii, mai ales că la conducerea Federaţiei a venit un nou management. Toţi membrii au votat noua organigramă a FRF. La UEFA am înaintat o listă cu propuneri, urmând ca cei de acolo să trimită confirmarea", a declarat Răzvan Burleanu.

Mai multe, pe prosport.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 apr, 2014
basescu
pampalau
cine te ia pe tine in seama, mucosule, unde ai jucat tu footbool, la "avantul prabusirea" nu iti e rusine, a trebuit ca mamica ta-basescu- sa-l bage pe gica popescu la racoare, ca sa fie sigur de reusita ta. rusine ptr prostii care te-au votat
29 apr, 2014
mihail popescu
bambi*lici
CAMPIONAT DE BAMBILICI , ASA CUM L*A INVATAT OMU* DE LA COTROCENI . TREBUIE FACUTA GAURA IN MASA , CA PE VAPOR . SPONSORI : BORCEA & NELSON MONDIALII
PORNESTE BASE VAPORU* , CA SE SCUFUNDA BOURLEANU,
CAMPIONATU* DA BAMBI*LICI ...S*A ALES BULES DE EL .
CE ISI DORESC ROMANII LA REFERENDUM ! VOTAM : PA !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ