Hagi, pus la punct de numărul doi din FRF

| 05 apr, 2014

Federatia Romana de Fotbal a reactionat dupa ce Gica Hagi a lansat un atac dur la adresa noii conduceri. Daca presedintele FRF, Razvan Burleanu, a preferat sa nu se implice deocamdata intr-o disputa cu Hagi, nu acelasi lucru l-a facut "numarul doi", secretarul general al forului, Gheorghe Chivorchian.

Acesta i-a transmis fostului mare fotbalist ca toata lumea este egala in fata regulamentelor.

"L-am apreciat si il voi aprecia totdeauna pe Gica Hagi, fotbalistul si omul de fotbal. Pe el si Generatia de Aur. La fel cum apreciez, spre exemplu, si Generatia Guadalajara. Respect investitia lui Gica Hagi in fotbal, una frumoasa, dedicata tinerilor. Insa, in fata Statutului si a regulamentelor, suntem egali. Regele e pe teren si in memoria suporterilor. In fata regulamentelor, suntem egali", a declarat secretarul general al FRF, anunta Fanatik.

Gica Hagi a rabufnit dupa ce echipa sa a ajuns pe locul 17in Liga 1, acuzand noua conducere a Federatiei ca nu a facut nimic, desi a trecut o luna de la preluarea Federatiei. "A trecut o luna si nimic. Nu am vazut nimic despre strategii, competitii, comisii, regulamente. Nimic! Nimic! Zero", a acuzat Hagi.

El a atacat-o si pe Marketa Haindlova, femeia careia i-a fost propusa functia de responsabila pe relatii internationale si politici europene la FRF.

Razvan Burleanu si Gheorghe Chivorchian ocupa primele doua posturi de la Federatie dupa alegerile din data de 5 martie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ