Mircea Sandu: De ce le e frică? Dacă mă interesa să fiu preşedintele federaţiei, eram

| 08 mai, 2014

Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi pentru Mediafax, că nu este interesat de funcţia de preşedinte al federaţiei, aşa cum susţine Răzvan Burleanu, şi că în cazul în care ar fi urmărit să-şi păstreze postul, ar fi candidat şi ar fi câştigat alegerile din 5 martie.

"Nu am nicio legătură. De ce le-o fi frică, nu ştiu. Nu mă mai interesează preşedinţia federaţiei. Dacă mă interesa să fiu preşedintele federaţiei, eram. Nu am nicio legătură cu acţiunea pe care Leşeanu (n.r. - Viorel Leşeanu) şi AJF Giurgiu au iniţiat-o. Nici cu aia a lui Iancu. Nu am mai vorbit cu Leşeanu din 4 martie, mă vedeam cu el de două ori pe an, la Adunarea Generală şi la adunările pe care le fac în noiembrie cu Sportul Studenţesc. Acum probabil o să mă văd o singură dată pe an. De ce le e frică? Eu când voi face acţiuni, voi face în numele propriu, nu în numele altcuiva", a declarat Sandu, referindu-se la afirmaţiile preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru Adevărul, potrivit cărora predecesorul său se află în spatele contestaţiei depuse de AJF Giurgiu, prin fostul său coleg de echipă de la Sportul Studenţesc, Viorel Leşeanu.

Cât priveşte declaraţia lui Răzvan Burleanu, conform căreia candidatura României pentru organizarea unor meciuri la CE 2020 ar fi o acţiune a noii conduceri a federaţiei, Sandu a spus că este o minciună. "Cum poate să spună că Euro 2020 este proiectul noii conduceri? Rămân perplex când văd o minciună mai mare decât toată conducerea federaţiei de azi. Am început această acţiune în primăvara anului 2013. El poate să spună că e acţiunea lor dacă înscrie România la Campionatul European de Futsal. Eu am avut ideea, dar dacă o înscrie într-adevăr este sub semnătura lui. Dacă se va face", a precizat Sandu.

Tribunalul Bucureşti a admis, marţi, încă două cereri de intervenţie în solicitarea FRF de înregistrare a noii conduceri a FRF în Registrul Federaţiilor, depuse de SC Politehnica Timişoara SA şi FC Corvinul Hunedoara. Mircea Sandu consideră drept un şantaj la adresa actualei conduceri a FRF acţiunea societăţii conduse de Marian Iancu. "Nu ştiu dacă vor fi validaţi sau nu, habar nu am, deocamdată nu e validată. Am văzut doar că au mai apărut doi intervenienţi. Una dintre ele e un şantaj, după părerea mea. A lui Iancu este o problemă de şantaj. Am citit în ziar că a fost la federaţie, în birou la Chivorchian şi a făcut scandal, cu problema licenţei, că dacă nu mă termină pe mine va ataca... Şi uite că îi atacă. Deci e o chestiune de şantaj", a declarat fostul şef de la Casa Fotbalului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ