Piţurcă tremură: decizie radicală luată de conducerea FRF

| 18 apr, 2014

Victor Piturca are toate motivele sa se teama ca nu mai este dorit la echipa nationala a Romaniei, dupa o decizie radicala anuntata de presedintele Razvan Burleanu.

Acesta a declarat ca statutul Federatiei va fi schimbat, iar persoanele care au condamnari penale, chiar si cu suspendare, nu mai pot fi angajatii instutitiei. "Vreau sa fiu foarte ferm si sa spun ca orice persoana care va avea o decizie definitiva de condamnare, chiar si cu suspendare, nu va mai putea sa ocupe o functiein FRF! Acest lucru il veti regasi in noul statut!", a spus Burleanu pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Din punct de vedere legal insa, Piturca nu poate fi demis dupa schimbarea statutului din cauza condamnarii din Dosarul Valiza. "Un act normativ nu se poate aplica retroactiv. Si lucrurile nu se pot intampla de pe o zi pe alta!", a mentionat Burleanu.

Chiar si asa, decizia lui Burleanu reprezinta un semn clar ca Victor Piturca nu mai este dorit la echipa nationala.

Pentru a pleca de la echipa nationala, Piturca solicita despagubiri in valoare de 1,2 milioane de euro.

Tag-uri: Burleanu, FRF, piturca
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ