O. Vasilescu: Nu cred că FRF scoate din competiţie una dintre cele mai bine finanţate echipe, CS U Craiova

| 05 iun, 2014

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a declarat, joi, că probabil dreptul la promovare al echipei CS U Craiova va fi contestat de foarte multe echipe, însă nu crede că FRF va scoate din competiţie una din cele mai bine finanţate echipe de fotbal din România din acest moment.

 

'Ca întotdeauna, Craiova este duşmanul tuturor şi probabil că vom avea foarte multe contestaţii, dar eu sunt absolut convinsă că cel mai important a fost să promovăm pe teren, să promovăm din punct de vedere sportiv şi că toate celelalte vor fi reglate, pentru că nici FRF-ul nu cred că va avea curajul să scoată din competiţie una dintre cele mai bine finanţate echipe de fotbal din România la ora actuală', a spus Olguţa Vasilescu într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări legate de intenţia mai multor cluburi de a contesta dreptul la promovare al echipei CS Universitatea Craiova.

Primarul Craiovei a mai spus că, dacă n-ar fi crezut măcar o secundă că CS Universitatea Craiova va promova în Divizia A, nu ar fi intrat în acest joc care i-a adus multe plângeri penale. 'Dacă n-aş fi crezut măcar o secundă că va promova în Divizia A, probabil că nu aş fi intrat în acest joc care s-a lăsat cu foarte multe plângeri penale împotriva mea, a administraţiei locale. Cunoaşteţi foarte bine personajul care s-a opus înfiinţării acestei echipe de fotbal, dar am avut şansa unor investitori foarte serioşi care au investit foarte mulţi bani, vor să investească în continuare, iar ambiţia lor este ca anul viitor să fim în primele 4-5 echipe din Liga I, iar anul celălalt să ne batem la titlu. Eu zic că aşa cum s-a întâmplat până acum, avem şanse destul de mari să se întâmple lucruri bune la Craiova', a spus primarul Craiovei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ