Viorel Moldovan este noul selecţioner al naţionalei de tineret a României

| 03 iul, 2014

Viorel Moldovan este de joi noul selecţioner al echipei naţionale de tineret (under-21) a României, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

"În urma procesului de analiză a CV-urilor primite la FRF de că Comisia Tehnică şi după interviurile cu candidaţii la postul de selecţioner al reprezentativei de tineret a României, Viorel Moldovan a fost numit în funcţie, în locul lui Bogdan Stelea, care a renunţat la post şi a preluat pe Viitorul Constanţa", se anunţă în comunicatul FRF.

Fostul antrenor al echipei Rapid Bucureşti va fi prezentat oficial vineri, la ora 12,00, într-o conferinţă de presă organizată la Casa Fotbalului.

Alături de Viorel Moldovan, în faţa jurnaliştilor vor fi prezenţi directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Anghel Iordănescu, şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ