Familia Regală, călătorie cu Trenul Regal la Craiova

| 29 mai, 2014

Principesa Moştenitoare Margareta, principele Radu şi principele Nicolae vor vizita Cetatea Băniei, duminică şi luni, cu ocazia Zilelor Oraşului, la invitaţia Primăriei şi Consiliului local al municipiului Craiova.

Biroul de Presă al regelui Mihai informează, joi, într-un comunicat de presă, că Alteţele Lor Regale vor călători, cu această ocazie, cu Trenul Regal. 

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, principesa Margareta a invitat în Trenul Regal un număr de treizeci de vârstnici şi copii, beneficiari ai programelor inter-generaţionale derulate de Fundaţia Principesa Margareta a României prin Centrul Comunitar Generaţii şi Programul 'Niciodată singur'. Aceştia vor fi musafirii Familiei Regale, pe traseul străbătut de Trenul Regal de la Bucureşti la Craiova.

Trenul Regal va ajunge în Gara din Craiova duminică, 1 iunie, la ora 14,00, unde va avea loc un ceremonial de primire a Alteţelor Lor Regale de către primarul municipiului, Lia Olguţa Vasilescu, precum şi de reprezentanţi ai autorităţilor locale. 

Vizita Familiei Regale va continua cu o întâlnire cu oficialităţile oraşului la Primăria din Craiova. 

La ora 15,30, principele Radu şi principele Nicolae vor participa, la Centrul Multifuncţional Craiova, la evenimentul de promovare a lecturii 'Cărţile Copilăriei', program desfăşurat, la nivel naţional, de Curtea Veche Publishing. 

În cursul serii, Familia Regală va lua parte la un dineu oferit de municipalitatea din Craiova, iar la ora 22,00 va asista, în Piaţa Mihai Viteazul, la spectacolul muzical-coregrafic 'Carmina Burana', de Carl Orff, în interpretarea artiştilor Operei Române Craiova.

Trenul Regal va putea fi vizitat, în Gara Craiova, duminică, 1 iunie, până la ora 20.00.

Luni, 2 iunie, în cursul dimineţii, cei trei principi vor părăsi municipiul Craiova în Trenul Regal, pe drumul de întoarcere spre Bucureşti, musafirii Familiei Regale urmând a fi elevii olimpici doljeni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ