Naşul Sandu a luat foc: Să nu mă deranjeze, că altfel...

| 09 mai, 2014

Mircea Sandu trece la amenintari in conflictul cu Razvan Burleanu, omul care i-a luat locul la conducerea FRF.

Dupa scnhimbul dur de replici de joi, "Nasul" a revenit cu un mesaj amenintator.

"Sa-i spuneti domnului Burleanu ca nu ma intereseaza functia de presedinte al FRF. Sa scrieti cu majuscule "Nu ma intereseaza". Ce vreau eu sa-i spun domnului Burleanu este ca e mic, e prea mic daca gandeste asa. Ii recomand sa nu ma supere, sa nu ma deranjeze, ca atlfel...

Dom'le, atat sa-i trasmiteti, sa ma lase in pace, sa nu mai imi pronunte numele daca se plictiseste si n-are alta treaba", a declarat Sandu pentru Adevarul.

Presedintele de onoare al FRF mai spune ca nu are legatura cu actiunile din instanta care contesta legalitatea alegerilor din 5 martie. "Domnul Burleanu sa stie ca daca vreau sa-l contest sau sa fac vreo actiune impotriva lui, va stii ca e de la mine, eu nu ma ascund", a mai spus Sandu.

De asemenea, Mircea Sandu i-a mai transmis un avertisment urmasului sau de la Federatie. "Burleanu sa stea cuminte in banca lui, pentru ca habar n-are. El trebuie sa termine cu pasii gresiti, ca nu-mi place deloc ce am vazut in aceste doua luni."

Rzvan Burleanu l-a acuzat pe Mircea Sandu ca se afla in spatele celor care contesta alegerile de la FRF.

De asemenea, noul presedinte al Federatiei a mai spus ca Sandu isi doreste sa revina in fruntea forului pe care l-a condus mai bine de 20 de ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ