Preşedintele FRF, acuzat ca l-a "lucrat" pe Belodedici

| 29 apr, 2014

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, este acuzat ca l-a "lucrat" pe Miodrag Belodedici, singurul fotbalist roman cu doua Cupe ale Campionilor in palmares.

"Belo" a fost pana de curand membru al Comisiei Youth a UEFA, el ocupand aceasta functie ca o extensie fireasca a postului de director al nationalelor de juniori pe care il are la Federatie.

Dupa schimbarea conducerii FRF, noul presedinte, Razvan Burleanu, si-a impus propriii oameni in comisiile forului continental, Aurel Ticleanu fiind numit in locul lui Belodedici.

Dincolo de scandalul provocat de aceste modificari, care au primit acordul Comitetului Executiv al FRF la cateva saptamani dupa ce au fost trimise la UEFA, Burleanu a sustinut ca Belodedici si-a dat acordul pentru a fi scos din Comisia Youth.

"Exista stenograma Comitetului Executiv in care se spune ca presedintele FRF a convenit cu domnul Belodedici sa fie inlocuit si ca acesta nu-si mai doreste sa fie in comisie. Daca a mintit Burleanu, va mint si eu!", a declarat Octavian Goga, vicepresedinte FRF, pentru Libertatea.

Numai ca, supriza, Belodedici marturiseste ca nu a discutat niciodata cu Burleanu despre schimbarea sa din comisia UEFA si in niciun caz nu si-a dat acordul pentru acest lucru.

"N-am vorbit cu domnul Burleanu. N-am vorbit despre schimbarea mea, n-am vorbit despre nici o alta problema. De fapt, nici pana acum, nimeni nu mi-a zis nimic legat de schimbarea mea de la UEFA. Am aflat din presa! Nu este adevarat ca am cerut eu sa nu mai fiu la comisie. M-am intalnit de cateva ori prin federatie cu domnul Burleanu, nu mi-a zis niciodata ca ar avea ceva cu mine. Mi-a spus ca vrea sa continuam, sa lucram impreuna", a explicat Belodedici pentru sursa citata.

Razvan Burleanu se afla in scandal cu un alt fost mare international roman, Didi Prodan, pe care vrea sa-l dea afara din FRF.

Acesta refuza sa isi dea demisia, ba chiar a inceput un adevarat razboi dupa ce a depus doua plangeri penale la DNA pe numele presedintelui Federatiei.

Razvan Burleanu este presedinte al FRF din data de cinci martie, atunci cand i-a invins pe Vasile Avram si Gheorghe Chivorchian la alegerile organizate la Casa Fotbalului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ