Răzvan Burleanu, primele declarații despre posibila plecare de la FRF: Sunt stupefiat!

| 08 mai, 2014

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a comentat in premiera posibila repetare a alegerilor si a lansat un atac dur la adresa predecesorului sau, Mircea Sandu.

"Nu mai e nicio surpriza ca in spatele AJF Giurgiu se afla fosta conducere a federatiei. Actiunea lor e singulara. Mircea Sandu, Kassai sunt in spatele lor. Sunt stupefiat cum a condus Mircea Sandu fotbalul romanesc, totul in interes personal. Nu stiu de ce au facut acest demers cei de la AJF Giurgiu. Ei sunt un instrument al domniei sale. Mircea Sandu urmareste sa fie din nou presedinte. Sunt sigur ca membrii afiliati nu vor fi de acord. Cativa metri pot insemna kilometri sau ani lumina cand vorbim de viziunea mea si cea a lui Mircea Sandu. Primesc mereu telefoane de sustinere din partea membrilor afiliati, credeti ca ei ar dori sa revina Mircea Sandu la conducerea FRF?", a spus Burleanu la Adevarul Live.

In plus, Burleanu s-a declarat increzator ca va castiga alegerile de la FRF, daca acestea se vor repeta. "Daca vom face alegeri si maine, le voi castiga din nou si chiar cu mai multe voturi decat am facut-o prima data. De ce? Pentru ca le-am demonstrat membrilor afiliati ca vrem sa facem ceva pentru fotbalul romanesc", a mai spus Burleanu.

In ceea ce priveste contestatia depusa de AJF Giurgiu, privind nelegalitatea alegerilor din luna martie, Burleanu e convins ca va avea castig de cauza. "Justitia trebuie lasata sa se pronunte. Asta o va face in iunie. Noi ne asteptam la un raspuns favorabil", a mentionat Burleanu.

AJF Giurgiu a sustinut ca la alegerile de la FRF au votat membri care nu aveau dreptul.

Tribunalul Bucuresti se va pronunta pe aceasta speta in data de 3 iunie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ