Răzvan Burleanu, lovit de un scandal monstru la FRF

| 18 apr, 2014

Razvan Burleanu este implicat in primul scandal de proportii de la preluarea functiei de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Deciziile pe care Burleanu le-a luat in prima luna de la instalarea in functia de presedinte sunt pe cale sa faca obiectul unei noi plangeri la DNA, pentru abuz in serviciu, potrivit unor surse federale citate de ProSport.

Burleanu este acuzat ca a angajat mai multe persoane la FRF fara sa respecte statutul institutiei.

Astfel, potrivit regulamentului, la articolul 35, se mentioneaza urmatoarele:

1. Comitetul Executiv aproba organigrama FRF, nivelul de salarizare al functiilor, normele financiare privind deplasarea persoanelor delegate in tara si in strainatate

2. Comitetul Executiv aproba salariul presedintelui

Cu toate acestea, Burleanu a angajat de unul singur mai multe persoane in structurile FRF, pe care le-a si platit fara sa aiba suport legal.

"E doar o chestiune de timp pana cand se va face plangerea pentru abuz in serviciu", spun angajatii Federatiei.

In plus, pentru ca angajatii adusi de Burleanu si-au primit deja o parte din salarii, ei nu mai pot fi validati de Comitetul Executiv al Federatiei. Mai grav este ca banii platiti au disparut fara suport legal, potrivit surselor federale.

Comitetul Executiv al FRF va dezbate aceasta problema in data de 24 aprilie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ