Noul șef al FRF salută sentinţele în Dosarul transferurilor

| 06 mar, 2014

Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a salutat sentinţele dictate în Dosarul transferurilor, în care a fost condamnat la închisoare cu executare şi contracandidatul său Gheorghe Popescu, pentru că în România trebuie să funcţioneze statul de drept.

"Constituţia îi dă acest drept preşedintelui României  de a-l graţia pe Gheorghe Popescu, după ce are un aviz de la Ministerul Justiţiei. Ca un alt punct de vedere, eu am salutat decizia la acel moment (n.r. - soluţia instanţei în Dosarul transferurilor), pentru că noi trebuie să vorbim de o funcţionare a statului de drept. Văd că în ultimii ani drumul pe care îl parcurge justiţia noastră este un drum corect de care avem nevoie. România, ca stat, trebuie să intre într-o zonă care ne solicită aceste exigenţe. Pur şi simplu să renunţăm la balcanism şi să ne uităm spre Europa", a declarat Burleanu.

Marţi, Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv la închisoare cu executare pe toţi cei opt oameni de fotbal judecaţi în dosarul transferurilor.


Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, la conducerea Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ