Ilie Năstase, profund dezamăgit de condamnarea lui Gică Popescu: Cineva l-a vrut la închisoare, nu înţeleg

| 07 mar, 2014

Ilie Năstase se alătură personalităţilor care susţin graţierea lui Gică Popescu şi le atacă pe cele două judecătoare care au dictat pedeapsa de 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare.

"Nu-mi vine să cred cum s-a stabilit pedeapsa lui Gică Popescu, cu nu ştiu cîte zile, ore, minute. Fetele astea sînt mai bune la matematică, văd. Ce treabă au ele să-i dea cu executare, dacă procurorii au cerut cu suspendare? Eu cred că cineva l-a vrut la închisoare, altfel nu înţeleg. Dacă eram într-o ţară civilizată, opinia publică avea ceva de spus. Eu pun o întrebare: ce se întîmplă dacă domnişoarele acelea au greşit? Cine plăteşte?", a declarat fostul mare tenisman la sportro, potrivit gsp.ro.

"Petiţia trebuie semnată de familie în primul rând. E foarte multă lume care îl susţine pe Gică, nu cred că din partea politicienilor trebuie făcută această propunere", a adăugat fostul fotbalist.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ