Alina l-a vizitat în prima zi de închisoare pe Cristi Borcea

| 05 mar, 2014

Dosarul Transferurilor. Cristi Borcea a fost vizitat în prima lui zi la închisoare de soţia sa, Alina Borcea. Tânăra a venit însoţită de un prieten.

Dosarul Transferurilor. Fostul acţionar al echipei Dinamo Bucureşti a fost vizitat, miercuri dimineaţă, de soţia sa Alina, care nu a venit singură, scrie click.ro. Tânăra a mers însoţită de un prieten, care i-a stat alături mereu. Îmbrăcată casual, Alina a încercat să-şi ascundă suferinţa după o pereche mare de ochelari de soare.

Cu toate că părea extrem de tristă, Alina nu şi-a neglijat ţinuta. Pentru prima vizită la Penitenciar, aceasta a ales să poarte o jachetă albă cu inimioare, pantaloni negri, şi tocuri înalte.

Cristi Borcea a fost condamnat, marţi, la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în "Dosarul Transferurilor". Borcea se află încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, alături de fraţii Becali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ